Re: Luotettavaa? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLuotettavaa?Re: Luotettavaa?

#457895 Ilmoita asiaton viesti

Golfinn kirjoitti: (14.9.2010 22:46:27)
Mulla olis halytyskellit soineet siina vaiheessa, kun hinnat on listattu punnissa ja lafkan osoite on kuitenkin hyvin laajasta kiinalaisvaestostaan tunnetussa Honolulussa.

Nooh, en usko, etta ne kusettaa postituksen kanssa, mutta enpa usko, etta nuo ihan aitoja mailoja on. Toisaalta, olen ihan testimielessa tilannut tallaisia mailoja (lahinna Scottyn puttereita ja Vokey wedgeja) paristakin paikasta eika ne nyt ihan paskaa olleet. Eivat todellakaan sita itteensa eli aitoja, mutta ihan pelattavia mailoja kylla hintaansa nahden. Draivereita en edes uskaltais lahtee ostelemaan…

Vinkiksi voisin sanoa, etta tsekkaas mailojen varia ja grippien hajua, kun ne himaas saat. Scotteissa myos headcoverit on vahan huonosti tehdyt.

No siinä voi valita käytetyn valuutan, mutta jotain on firmasta Honolulussa ja jotain on Kyproksella Nicosiassa. Lisäksi kun kertovat näin:
All products sold by Golfstaring are brand new and manufactured to meet the highest industry standards.

Ei puhettakaan mistään että ovat alkuperäisen valmistajan originaaleja tuotteita. Jossain kiinassa valmisetttuja kopioita on siis oikein hyvä arvaus. Vai mitä sanotte siitä, että myyvät Pro V1:siä 20€:lla, ei taatusti ole alkuperäisiä.