Re: Lintuharrastaja golfkentällä – gwert - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötLintuharrastaja golfkentälläRe: Lintuharrastaja golfkentällä – gwert

#286630 Ilmoita asiaton viesti

Johtaja XXL kirjoitti: (20.7.2010 17:37:34)
Joko sinä olet lomasi pitänyt? Minä luulin, että teillä päin lomaillaan vasta elokuun puolella. Noh, ei pilata hyvää asiaa kiireellä. Vielä me keritään pelailemaan, jos ei tällä, niin sitten ensi kaudella.

Meinasin laittaa tähän loppuun kevennykseksi klassikkovitsin hanhenkakan koostumuksesta, mutta sitä ei muistaakseni kaikki kestä, niin jääköön kertomatta. Voi olla joku uskonnollinen juttu, en tiedä.

Jo ne tuli pidettyä, enkä ole häpeältä viitsinyt niiden käyttämisestä ilmoitella, koska ei ollut aikaa vierailla Herrasmiesseurassa. Olet taasen oikeassa, että täällä yleisin lomakuukausi on elokuu, mutta itsellä on syy pitää lomat hiukan aikaisemmin. Jätän syyn mainitsematta, koska pomo saattaa tätä palstaa lukea. No onhan tässä vielä aikaa vaikka kuinka ja voisin järjestellä ’työreissun’ Suomeen, jolloin olisi mahdollisuus käydä Teijo ja miksi ei Everstikin kurkkaamassa. Kebaxin kutsua ei ole unhoitettu ja se tulee varmasti ajankohtaiseksi tulevaisuudessa. Ei Herrasmies anna odotuttaa liian kauaa.

Ja sitten niihin lintuihin. Olikohan kohtalon ivaa vai sattumaa, mutta meinasin tappaa haukan rangella huhkiessaan. Sinne se juuri I6 kantaman päähän (matka jätetään kertomatta, koska voidaan ymmärtää kehumiseksi, eikä junnua ollut vieressä, jonka lukemat voisi myös ilmoittaa) istahti ja ihmettele sitä pallojen määrää. Kun ei ole Tigerin lahjoja suotu, niin ei swingiä pysty keskeyttämään ja kauniilla draw kierteellä pallo alkoi lähestymään haukkaa. Jaloillehan se lyönti meni, mutta nopeana sällinä lehahti ilmaan ennen kuin pallo tavoitti höyhenpeitteen. Tarkoituksellani en yrittänyt osua ja nostin käden merkiksi, että minun vika kun en katsonut tarkemmin. Olin näkevinäni haukan nostavan siipensä höyhenen merkiksi, että anteeksipyyntö hyväksytty.

Meidän lammilla (siis kentän) on varoitukset hanhien ja heidän perillisien pesimisestä ja liikkumisesta alueella. Ilmeisesti, kun pesue rullaa väylän poikki, niin lyöminen on kielletty. Muutaman kerran näin on tapahtunut ja olen pidättäytynyt lyömästä ettei heti kauden alussa tule miehistötappioita hanhiseurueelle. Hanhet ovat väriltään hiukan punertavia, enkä ole sellaisia Suomessa nähnyt. Poikasia näyttää pesueessa olevan, joten isännän panokset ovat olleet kunnossa.