Re: Lintuharrastaja golfkentällä – gwert - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötLintuharrastaja golfkentälläRe: Lintuharrastaja golfkentällä – gwert

#286622 Ilmoita asiaton viesti

Kiitos KL, asia tuli selväksi.

Ehkäpä mukavin havainto on metsonaaras, josta sain hangonpinnan 2-väylällä viime kesänä.

Prboy + kaikki tätä lukevat lintuharrastajagolfarit: Hangon kenttä on kotikenttäni, ja sehän on Täktomissa 7 kilsaa kaupungista ja linnustollisesti varsin mukava kenttä, toki myös golfillisesti.

Olen suunnitellut järjestäväni avoimen lintugolfkilpailun toukokuussa 2011, vaikkapa Tornien taiston jälkeisenä päivänä, sunnuntaina, jos kiinnostusta riittää. Täytyy laittaa viesti myös Tringaverkkoon ja Forumille.

Startti auringonnousun aikaan. Lyöntimäärästä vähennetään havaitut lajit. Muitakin sääntöjä täytyy vähän rustata, joku enimmäisaika kierrokselle, ettei tule staijauskilpailua. Komppauskielto, saa liikkua vain omalle pallolleen. Jotain tollaista, idea olisi pitää hauska golfrundi samalla havaintoja tehden.

Tämä siis jos riittävää kiinnostusta löytyy. Jos pelaajia olisi noin 6 tai enemmän, niin kenttähenkilökunta on luvannut avata klubirakennuksen kahvilan. Purkutilaisuuden jälkeen voi jatkaa päivää pelaamalla toisen rundin (Hangossa on päivägreenfee) tai jatkamalla retkeilyä (Svanvik, Täktbukten, Vedagrundet, Gloskär ovat vain muutaman kilometrin päässä kentältä).

Osanottomaksua ei tarvitse kerätä, palkinnoksi riittää Lintugolfin SM-titteli.

Olisiko potentiaalista kiinnostusta?

Yst terv PPs