23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötLainattu pähkinä…Re: Lainattu pähkinä…

#284776 Ilmoita asiaton viesti
ts

PG kirjoitti: (28.12.2010 18:45:41)

ts kirjoitti: (28.12.2010 16:17:49)
Voi herra isä… jotain älytöntä mä osasin odottaa

Tarkoitat siis, että on älytöntä antaa rangaistus tiiauspaikan ulkopuolella olevien ruohotupsujen pois repimisestä pallon takaa, koska tiiauspaikalla olevien ruohotupsujen pois repimisestäkään ei rangaista. OK. Sovitaan sitten niin.

Ei vaan osoittaa suurta älykkyyttä pystyä v’ääntämään asia tuollaiseen solmuun oheisen alkuperäsien laúseen jälkeen: ’ polki sitten toisella jalallaan maata tiin päähän paikalleen jämähtäneen pallon takaa. Pari pallon takana olevaa ruohontupsua sai myös tuta hänen vihoittelunsa, kun hän kumartui, tarttui niihin ja nykäisi ne irti juurineen päivineen.’

Jos ei Joulu olis yhä noin lähellä, mä varmaan kysyisin ihan suoraan, että missä vi***ssa sä oikeen kuvittelet ton pelaajan pallon olleen tiiatessa, jos sen takana on kuvaelman kaltaista seutua.

Seuraava sun vääntö on varmaan se, että ei lähe vielä ensimmäinenkään, koska kyseessä oli kentälle palkattu puutarhuri, joka ei erottanu ruohoa ruususta.

Mutta olet kyllä varmaan ainoa ihminen maailmassa, jonka mielestä on todennäköisempää, että pelaaja on tiiannutkin tuossa casessa pallonsa tiiausalueen ulokopuolellle tai sellaiseen kohtaan, että heti pallon takana ei enää tiaausaluetta olekaan. Mulle oikeesti riitti nyt tämmönän paskanjauhanta, jossa kaikki hyvätkin aiheet saadaan huipennettua suureen idiotismiin.