Re: Koppi risusta vesiesteessä - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötKoppi risusta vesiesteessäRe: Koppi risusta vesiesteessä

#276856 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (6.1.2013 18:17:21)

KL kirjoitti: (6.1.2013 17:05:36)

PG kirjoitti: (6.1.2013 16:34:37)
Kysyn vielä uudestaan. Miten tuo määritelmä pitäisi kirjoittaa, jotta viheriön rajojen sisäpuolella oleva ilma/ilmatila ei olisi osa viheriötä?

Siten kuin se on golfin säännöissä vuodelta 2012 sanottu. End of story, tästä ei sen enempää, koska keskustelu asiasta on kaikkea muuta kuin hedelmällistä.

Kysyin, miten tuota määritelmää tulisi muuttaa, jotta pallo olisi viheriöllä jo silloin, kun se sivuaa viheriön rajaa ylhäältä päin katsottuna.

Olet sitä mieltä, että nykyistä määritelmää ei tarvitsisi muuttaa mitenkään!

KL, asiallinen keskustelu ei sinun kanssasi valitettavasti onnistu. Vuoden loma voisi tehdä sinulle terää. Uskon, että Teemu sinulle sen myöntää mielihyvin.

Kumpaa sinä oikein nyt sitten halusit kysyä? Tuossa ensimmäisessä näkyy alkuperäinen kysymyksesi siitä, että miten määritelmää pitäisi muuttaa, että viheriön yläpuolella oleva ilmatila EI olisi osa viheriötä. Tilannehan on juurikin se määritelmän mukaisesti jo nykyisin. Nyt sitten myöhemmin muutit kysymyksen käytännössä täsmälleen päinvastaiseksi ja jankkaat sitä, miten sinulle ollaan vastattu jotain mielestäsi kummallista. Haloo!

Vaikka sitähän sinä teet aika usein, kun et saa mieleisiäsi vastauksia. Tämä on juurikin se, mitä jo aiemmin kirjoituksiisi olen kommentoinut. Sitten vielä väität, ettei toisten kanssa saa asiallista keskustelua aikaan. Hoh hoijaa.