Re: Kiinnike sateenvarjolle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetKiinnike sateenvarjolleRe: Kiinnike sateenvarjolle

#301458 Ilmoita asiaton viesti

Henkka kirjoitti: (19.3.2014 17:22:44)

MarX kirjoitti: (19.3.2014 17:05:53)

Henkka kirjoitti: (19.3.2014 15:58:41)Vien sen huomenna duuniin ja vielä vähän virittelen sitä, eiköhän siitä ihan soiva peli vielä aikaan saada. MInulla nyt on se hyvä että oikeastaan sen ei tarvitse toimia kun yhdessä profiilissa ja työskentelen pohjoismaiden monipuolisimmassa metalliyrityksessä, että eiköhän sieltä reilusta sadasta tuotannon kaverista joku löydy jonka kanssa saadaan tähän joku näppärä / toimiva viritelmä rakennettua.
n.

Eikö nuo tuotannon pojat olis samalla vaivalla kääntänny ’pellistä’ toimivan keksinnön. Kaffetunti ja ’korruptiopullo’ saattaa auttaa suunnittelussa ja eritoteen toteutuksessa.

Ihan varmasti, on siellä sen verran poikkeuksellisen pätevää porukkaa että en epäile hetkeäkään, mutta tällasen ostetun ’perusrungon’ pikkuvirittely tapahtuu varmaan aika tavalla helpommalla kuin kokonaan uuden suunnittelu ja rakentaminen. Pääsee pojat (ja muutama tyttö / nainen) rauhassa keskittymään siihen mikä on niiden päätyö 🙂

Mulla oli aikoinaan tuontapainen ja siinä oli neljä siipimutteria ja kärryn neliönmuotoinen varsi jäi tukevasti muttereilla kiinnitettyjen kahden tukevan muovilevyn väliin. Tuo kahdella mutterilla kiinnitettävä malli ei voi mitenkään kestää, senhän tajuaa jokainen. Omassa pidikkeessäni oli siis kaksi n. 5cmX 8cm levyä, joiden väliin kahva tuli ja joissa oli nurkissa holet. Modifioi tuo sellaiseksi, niin kyllä pelittää!