Re: Kenttien kunto - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKenttien kuntoRe: Kenttien kunto

#491623 Ilmoita asiaton viesti

Olen edelleen sitä mieltä, että kentät voitaisiin pitää kauden alusta hyvässä kunnossa. Varautuminen kaikkein pahimpaa maksaa hunajata ja allekirjoittanut ei ole valmis sitä kustannusta maksamaan. Tulkoot muutaman kerran 30 vuoden aikana lunta tupaan.

Tähän viime keväiseen… Kyllähän nykyaikana olisi mahdollista rikkoa tai poistaa tammikuussa syntynyt jää koko kentältä, mutta näin pitäisi nähtävästi tehdä sitten joka vuosi. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin jää rannikkoseuduilla jää pysyväksi ja milloin ei. Kastelujärjestelmä olisi voinut asentaa kokonaisuudessaan parin metrin syvyyteen yms. Koko kentän olisi voitu rakentaa routimattomista kerroksista, jolloin kenttä sulaa ja kuivuu nopeampaa. Kaikki maksaa vain älyttömästi.

Suomeen tarvitaan yhä edullisia kenttiä. Kaikille kentille läheskään kaikkiin kohtiin ei tarvitse asentaa salaojaa. Jos salaojaa tarvitsee, niin ei silloin tätä peltosalaojaa kannata maahan tökätä. 10-15 vuotta, niin on putki on tukossa, jollei joku kone sitä ennen ole putkea jo rikkonut.

Menipä vähän OT:ksi. Eiköhän lähipäivien helteet korjaa tilannetta kohtuullisen paljon.