Re: Kentät kiinni-> januz - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKentät kiinniRe: Kentät kiinni-> januz

#485295 Ilmoita asiaton viesti

januz kirjoitti: (28.10.2006 18:54:23)
Olipahan kierros! En kyllä ennen muista että saman kierroksen aikana olisi: Ollut 15m/s tuuli , ollut pilvessä, paistanut aurinko, satanut vettä, räntää, lunta ja rakeita. Lisäksi kenttä oli jo talvikunnossa eli suomeksi –> aseettomia oltiin.=)

Eikös vaan ollutkin erikoinen kierros?! Minä olin 14. väylällä kun se räntäkuuro tuli. Aurinko paistoi himmeästi pilvien läpi greenin takaa ja räntää sateli kun löin väylältä puuvitosella lippua kohti. Ehdin noteerata, ja kaverikin vahvisti, notta lippua kohti menee, ennen kuin pallo katosi vastavaloon ja räntäsateeseen. Se oli näky joka jäi ikuisesti mieleen. Tulin ajatelleeksi, notta tätä on täysin mahdotonta yrittää selittää jollekin pelkästään Välimerenmaissa pelailevalle golfaajalle…

Muutenhan peli oli sujuvaa. Mekin pelattiin etuysi 1 h 40 min, joka on melko hyvä aika kilpailuissa. Kokonaisaikakin oli karvan alle 4 h. On kaiketi niin, notta tähän aikaan vuodesta kentälle hakeutuu melko motivoitunutta porukkaa jolla on rutiinit kohillaan eikä palloa juuri tarvitse etsiä. Ja kaikki haluavat nopeasti kotiin…

Kenttää valmistellaan vastaanottamaan talvi. Siksi ruoho on pitkää. Ja runsaitten sateitten johdostahan kenttä oli melkoisen märkä. Todelliset lyöntipituudet tulivat karusti selville!

Ja mitä tasoituksiin tulee, niin eikös sääntö ole se, notta jos 10 % kilpailijoista EI pelaa bufferiin, niin kierros ei ole tasoituskelpoinen. Tämä määritelmähän toteutui KsKisassa.