Re: Kaksi vaihtoehtoa - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKaksi vaihtoehtoaRe: Kaksi vaihtoehtoa

#429617 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (25.2.2012 16:45:43)

monttukone kirjoitti: (25.2.2012 15:57:21)
Asian ydin lyhyesti yksinkertaistettuna:
Jokainen joka haluaa harrastaa tätä lajia, laittakoon pienen pesämunan sisälle ostamalla jonkin kentän osakkeen ja maksakoon sen kentän hoitovastikkeen.

En ymmärrä lainkaan tällaista pitkittynyttä haikailua asian perään joka on 100% epärealistinen. Tällainen malli olisi voinut toimia suljetussa pikkupiirissä, mutta kun hommaa lähdettiin levittämään isommalle piirille, avattiin pandoran rasia jota on mahdotonta sulkea. Tuo malli on historiaa ja siellä se pysyy. Ei aika mennyt palaa.

Miksi pitää haaskata kaikkien aikaa ja henkisiä resursseja pitämällä tapetilla asiaa jota ei takuuvarmasti tule koskaan tapahtumaan?
Näkeehän sen otsallaankin että juna on menossa aivan toiseen suuntaan. Kaikenlaisen turhan vastaansätkyttelyn sijasta kannattaisi miettiä miten junaa voisi ohjata. Pysäyttää sitä ei voi, jonkinsorttinen ohjaaminen varmaankin onnistuu.

Valitettavasti tämän junansuorittajan ja konduktoorin junan vauhtia tullaan lähitulevaisuudessa hidastamaan ja lopulta se ohjataan sivuraiteelle, jonka päässä olevan suuren vesiesteen yli johtava silta on ehditty purkaa ennen junan saapumista ja seuraukset kyydissä olijoille ovat murheelliset.