Re: JUGI flies… - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#487192 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (10.10.2008 20:20:21)

-no eagle- kirjoitti: (10.10.2008 20:10:58)

Jamasa Lupe kirjoitti: (10.10.2008 19:56:50)
Tämäkin mies kalpenee jugille 😀

Paronilla on liirannut pahasti.

Tallinnassa muuten esitin mielestäni aika älykkään ehdotuksen itsenäisistä valtioista Neuvostoliiton sisällä…sillä arvasin että kaikki koripalloilijat olivat kuitenkin kommunistisysteemin kasvatteja, eikä ns. vapaus tavallaan merkinnyt heille mitään ( kuten Suomensuurruhtinaskunta asema )..eipä aikaanaan kun tuli IVY. Joko olin aikaani edellä tai ajan hermolla.

Aattele jos et olis sattunu sammumaan sinä iltana ja joutunu ryöstetyks… voisit olla tällä hetkellä Putinin asemassa. Joskus nää jutut on niin pienestä kiinni.

Sammuin kyllä kuin kynttilä..muistan vielä hämärästi tajonneeni jollekin uupealle tatjanalle kurkkupurkin pöytään ( en ymmärrä miksi ) jossain pienemmässä ravintolassa, josta ennen totaalista väsähtämistä ennätin sänkyyni hotellissa..harmikseni kämppääni oli tullut yöksi joku täysin ventovieras kämppis…koska kyseessä oli kahden hengen huone ja olin siellä buukattuna yksin. Aamulla kaveri oli häipynyt samoin rahani. Tästä en ole kyllä aivan 100%:sen varma veikö se kaveri rahat vai loppuko ne illalla tms. Ainakaan koripallopelissä en aamulla osunut 5 metriä lähemmäs koria…oli vielä sen verran voimakas humalatila päällä. Isännät tais sen ottelun voittaa. Minä tosin kaadoin Neuvostoliiton siinä sivussa.