Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#199997 Ilmoita asiaton viesti
ts

B kirjoitti: (11.10.2014 12:16:13)

Vasen pakki kirjoitti: (11.10.2014 11:12:30)
Tuo pitää paikkansa. Minä pidän sitä tapaa itselleni huonompana. Liukuminen etujalalle downswingin aluksi on yksi swingi tyyli.

Voi olla. Tulee lähinnä mieleen ’stack’n tilt’. Toimii periaatteessa tuokin ihan Ok
Tietenkään ei ole oppilaan vika, jos hän ei ymmärrä, mitä painonsiirto tarkoittaa

Vasen pakki kirjoitti: (11.10.2014 11:12:30)
Muistaakseni tämä vääntö alkoi aikanaan siitä, kun jossain ketjussa sanoit painonsiirron olevan oleellinen osa hyvää golf swingiä. Kahden akselin pyörijöille näin ehkä onkin. Minulle se oli oleellinen osa golfswingin täydellistä tuhoutumista.

Ei ihme. Väärä mielikuva.

Ensimmäisessä liike lähtee DSW alussa kuitenkin kohteesta pois päin. Hassua että otit sen esimerkiksi. On myös mielenkiintoista, että tuon mallin ykkösnimi kuitenkin paremmille pelaajille opettaa täsmälleen samaa kuin minä. Hassuja yhteensattumia nuo.

Väärä mielikuva on täysin totta. Se on vaan juuri se mielikuva, joka muutamalle miljoonalle golfarille on luotu tuolla opetuksella. Tuen ottaminen ja painonsiirto kun ovat aivan eri asioita, eikä tässä kohti ole mitään merkitystä sillä miten sinä olet sen ymmärtänyt, vain sillä, miten oppilaat sen ovat oivaltaneet ja mitä näytetään, eli koko kropan siirtymistä kohteen suuntaan.

Mutta odottelen niitä mittaustuloksiasi kehon eri pisteiden osalta. Omani ovat tässä jo valmiina odottamassa