Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200045 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (12.10.2014 17:36:02)Aika monella long hitterillä on muuten etujalka ilmassa osumaan tultaessa. Miksiköhän ja minkä akselin päällä silloin ollaan?

Just katsoin tuota Bubban swingissä joku aika sitten. Se veti sellaisen raivarin dog legin puiden yli ja etujalka oli pitkään ilmassa osumaan tultaessa. Sitten kun se löi normi draivin, niin etujalka vaan sillain bubbamaisesti pyörähti paikallaan (alla oleva clippi). Toi ponnistusvaihe etujalalta on todella lyhyt ja ajoittuu hyvin myöhäiseen vaiheeseen. Kun pysäyttää videon osuman kohtaan, niin paino on kyllä käytännössä kokonaan takajalalla.

Bubba

Kyllä Bubballakin on pieni hip bump, mutta myös kierto alkaa heti dsw:n alussa. Katsoin peilistä komeaa vartaloani golf swingissä. Vaikka mä yritän tietoisesti lähteä liikkeelle pelkällä lantion pudottamisella ja kierrolla ilman hip bumpia, niin mullakin näyttää lantio siirtyvän kohteen suuntaan. Seuraavaksi mä koitan Tero Pitkämäki tyyliä ja dyykkaan draivini perään.