Re: Ja kuinkas sitten toimitaan.. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötJa kuinkas sitten toimitaan..Re: Ja kuinkas sitten toimitaan..

#286972 Ilmoita asiaton viesti

Tulikos ketjussa vielä tarkasteltua näkökulmaa jossa 100 % varmuudella tiedetään ettei mikään ulkopuolinen tekijä ole siirtänyt A:n varapalloa sinne esteen reunalle?

Edellä pelaava ryhmähän on voinut vaikka jäädä tuijottelemaan takana tulevien big hittereiden mahtavia avauksia ja todella näkevät, että kolme palloa sinne raffiin päätyi. Edelleen edellä pelaava ryhmä häärää greenillä kunnes A ja B ovat likimain alueella jonne kaikki kolme palloa laskeutuivat.

Tässä tapauksessa voimme siis olla varmoja siitä, että vähintään toinen pelaajista A ja B tai kumpikin pelasivat väärää palloa.

Voidaanko enään millään golfjärjellä päätyä ratkaisuun, että kumpikin pelasivat oikeaa pelissä olevaa palloaan?

Mielestäni ei voida ja äärimmäisessä tapauksessa sekä A ja B on kävelytettävä takaisin boxiin.

Tässä tapauksessa ainakin tämän hetken ajatuksilla päätyisin ratkaisuun, jossa A epähuomiossa löi varapalloaan ja B löi pelipalloaan. B jatkaa siis normisti vesiestesäännön mukaan ja A on sitten pelannut väärää palloa. Ilmeisesti tuossa voidaan vielä hetki etsiä alkuperäistä palloa ja jos sitä ei löydy, niin A pelaa varapalloaan, jonka siis jo löi aikaisemmin vääränä pallona sinne vesiesteen reunalle. Varapallo asetetaan mahdollisimman lähelle sitä paikkaa ja ilmeisesti myös pallon makuu tulee saattaa mahdollisimman lähelle samaa kuin mitä se alunperin oli. Paljonkos tuosta sitten A:lle rankkuja lätkästään?

Tai sitten tuossa ehdotuksessani ei oo niinku mitään tolkkua ja KL + ts korjaa…