Re: ’It`s a horrible rule’ (lehti bunkkerissa) - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännöt’It`s a horrible rule’ (lehti bunkkerissa)Re: ’It`s a horrible rule’ (lehti bunkkerissa)

#278325 Ilmoita asiaton viesti
ts

yeux de serpent kirjoitti: (7.9.2012 20:53:44)

ts kirjoitti: (7.9.2012 20:48:48)
Ja taas tulisi esim bunkkerissa rajanveto mahdottomaksi. Paljonko silloin saisi hiekkaa siirrellä tuota oksaa poistaessaan?

Säännöt eivät aina liity pelkästään juuri siihen mistä puhutaan, vaan moni kohta on vuosisatojen saatossa syntynyt tällaiseksi jonkin aiheuttamansa asian vuoksi. Nyt sääntö on selkeä ja yksiselitteinen tuolta osin.

Ei yhtään..

Sääntöhän voisi olla kirjoitettu niin, että ILH:t saa poistaa, muttei muutoin vaikuttaa esteen pintaan. Pallon takan olevan lehden voisi näin poistaa pentittä. Tottakai, jos asiaa tarkasteltaisiin elektronimikroskoopilla, niin varmaan jotain saattaisi siirtyä, mutta pysytellään nyt silmin havaittavissa muutoksissa. Eli, jos bunkkerissa olisi puolittain uponneena juuri pallon takan kunnon karahka, niin sitä ei saisi (ilmaiseksi) siirrellä.

Vaan kun sitä lehteä poistaessa voisi samalla hieman painaa sitä hiekan kohoumaa alas… ihan niinkun vahingossa 😉 Sen takia sääntö ei anna koskea niihin lainkaan, joskin kyse on myös siitä että este on este ja joka paikassa pitää vaan osata toimia oikein.