Re: Il krande ’katastrof’ nummero tres vuosaari 19.10.06 - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluIl krande katastrof nummero tres vuosaari 19.10.06 klo 11.00Re: Il krande ’katastrof’ nummero tres vuosaari 19.10.06

#247896 Ilmoita asiaton viesti

Kiara kirjoitti: (20.10.2006 12:57:42)

Hörhön kanssa meidän pitäisi ruveta opettelemaan pallon pakittamista, kun lyötiin kumpikin se yksi par-4 joku 40 m pitkäksi tiiltä… :-D. Minä tosin käytin ajuria, Hörhöllä varmaan jotain lyhkäsempää. Jukkahan olisi huitassut sen wetkulalla toki. Sitä on hauska muistella vanhana mummuna kiikkustuolissa. Oisko jollain hyviä vinkkejä sen pakittamisen suhteen…?

Hmmm. Jäi eilen kertomatta se, mitä itseasiassa tuolla väylällä yritin. Teeboxissa tuli mieleen Jukan kertomukset Steffun mahtispinneistä ja päätin panna paremmaksi. Kyseessä on siis Vuokin väylä 11, jonka talvigreeni on 100 m lätkän kohdalla ja siis 189 m teeboxista. Suunnittelin, että lyön siihen hilseet hävittävään myötätuuleen r4:lla kesägreenin edessä olevan veden yli komean taitolyönnin, jossa on spinniä niin paljon, että ruoho syttyy kitkasta palamaan ja siihen ruohoon jää sellainen kiva tumma vana. Ei muuten ollut ruohikkopalovaaraa, kun ruoho oli kostea (koitin sormella ennen lyöntiä. Toim.huom.). Spinnillä oli sitten tarkoitus tulla takaisinpäin veden, tien ja bunkkerin yli ja edelleen ylämäkeä se about 40 m talvireenille. Ihan kuppiin saakka en uskaltanut toivoa lyöväni, koska se olisi ollut jo vähän liikaa. Löin niin kovaa, että tumma vana tuli myös kalsareiden sisäpuolelle. (Täytyy tässä yhteydessä tunnustaa pelikavereille, että valehtelin heille. Tuulen suunnassa olevassa Sipoossa ei ole sellutehdasta vaikka kirkkain silmin koko loppukierroksen ajan väitin.) Ilmeisesti laitoin pallon väärään asentoon teen nokkaan ja dimplet meni vinoon, koska palloon ei tullut tarpeeksi spinniä ja se ei ilmeisestikään jaksanut pakittaa talvigreenille saakka, vaan se törkimys oli jäänyt siihen tienkupeeseen. Rankaisin palloa reijän pelaamisen jälkeen ja tuuppasin sen sinne, minne aurinko ei paista (siis siihen vieressä olevaan vesiesteeseen). No, koska ensimmäinen taitolyöntiyritys oli sössitty, niin päätin siitä tien vierestä yrittää seuraavaa näyttävää lähestymistä suoraan kuppiin. Yritin duffatulla soketilla lyödä matalan ja kierteisen lyönnin kiertäen kupin edessä olevan ’sianselän’. Jälleen tuli huomattua, että ongelmilla on taipumus kasaantua. Soketti jäi lyönnistä puuttumaan ja löin pelkän duffin. Siinä vaiheessa palasin ajatuksineni maan pinnalle ja ajattein kauhuissani, että ’mitä jos mä en saa tätä palloa ikinä tuohon ämpäriin’. Noh loppu hyvin, kaikki hyvin. Korttiin kirjoitettiin vain bogey ja tajusin vihdoin, ettei minusta ole taitolyöjäksi.

Pitäisiköhän perustaa pakkikoulu, jossa opetetaan, miten pakkia saadaan. (Ota Vasen Pakki se rinta pois rottingilta. Kysymys ei nyt ole sinusta). Eilen ei tullut kuin kerran kunnon pakit ja nekin säälittävästi vastatuuleen lyödyllä r9:llä.