Re: Ikärasismia ? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötIkärasismia ?Re: Ikärasismia ?

#276629 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (20.5.2013 17:59:08)

Finnwin kirjoitti: (20.5.2013 17:12:53)

Mitäs mietitään tuosta sukupuoleen kohdistuvasta syrjinnästä, kun edelleen valtiovalta miettii naiskiintiöitä yritysten hallitukseen.

Vielä perustellumpia kuin naiskiintiöt olisivat kiintiöt alle 50-vuotiaille (sukupuolesta riippumatta). Ehkä heitä kiinnostaa yrityksen tulevaisuus pidemmälle kuin yli 60-vuotiaita.

Asia on täysin päinvastoin. Voin kokemuksesta kertoa, että yrityksiin alkoi 80-luvun puolenvälin tietämissä ja sen jälkeen valua ekonomeja ja kauppatieteiden maistereita, joille ns. moraali ei enää merkinnyt mitään. Vain se, onko joku toimi laillinen, oli merkitystä. Tämä porukka on nyt viiskymppisiä ja alle. Kuuskymppiset ja sen yliolevat ovat edelleenkin huomattavasti korkeammalla moraalilla varustettuja ja ovat aidosti huolissaan yritysten, koko Suomen ja lastenlastensa tulevaisuudesta, eivätkä todellakaan ole mitään ’minä itse ensin’-ihmisiä.

Luotan itse huomattavasti enemmän yli kuusikymppisiin kuin alle. Heitä kiinnostaa aidosti yritysten tulevaisuus ja suomalaiset työpaikat eikä pelkästään itselle etujen ahnehtiminen, joka on monille nuoremmille lähes ainoa tavoite. Sinäkin tunnet varmasti monia yli kuusikymppisiä luultavasti jopa omasta suvustasi ja uskon että, jos mietit heidän asennettaan asioihin, niin huomaat, että heihin voi aina luottaa ja että he ovat ahkeria, vastuuntuntoisia ja pitävät lupauksensa.