Re: Hitaiden kierrosten syy- kantobägiläiset! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHitaiden kierrosten syy- kantobägiläiset!Re: Hitaiden kierrosten syy- kantobägiläiset!

#486622 Ilmoita asiaton viesti

Kiitoksia tunnustuksesta.

Olin tuossa maanantaina työpaikan golf-kisoissa ja siellä oli juuri niitä juttuja mitkä pelinopeuteen ja mukavuuteen vaikuttaa. Olin valmistautunut osallistumaan hcp- sekä starttisarjaan. Avaukset olivat alussa pahasti hukassa joten hcp-kisa jäi jo ekalle reiälle kun kortti avattiin viivalla. Lopputuloksena oli sitten viisi väylää merkattuna viivaksi. Se miksi näin tein oli puhtaasti kanssapelaajien huomioonottaminen. Samassa ryhmässä oli mukana elävä singeli jolle halusin säilyttää mahdollisuuden pelata voitosta. 🙂 Epäitsekästä mutta mitä olisin muka voittanut kirjaamalla korttiin suuria pisteettömiä lukuja.

Paras kiitos tästä oli se että singelipelurimme voitti hcp-sarjan ja itse voitin starttisarjan. Opin myöskin hyvin paljon kanssapelaajilta koko kierroksen ajan.

Minulla ja singeli-ihmeellä oli kantobägit ja naispelurilla kärry. Kokoajan saimme odottaa edellämenneitä kärryilijöitä.:) Siinäkin suurin syy oli heidän aktiivinen vesiesteiden koluaminen. 🙂 Mutta olipa kivaa. TÄÄ ON HIENO LAJI!