Re: Greenfee-hinnat ja taloustaantuma. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGreenfee-hinnat ja taloustaantuma.Re: Greenfee-hinnat ja taloustaantuma.

#531418 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (18.6.2014 5:25:56)

No ei todellakaan ole, sen enempää kuin minkä tahansa yksityisen yhtiön perimmäinen tarkoitus ei ole tarjota ihmisille työpaikkoja, vaikka joskus niin kuvitellaan olevan.

Osakeyhtiö- tai seurapohjaisen golfkentän perimmäinen tarkoitus on vain ja ainoastaan tarjota osakkailleen tai jäsenilleen ja heidän kutsuvierailleen mahdollisuus pelata golfia.

Pay&Play-kentän tarkoitus on tehdä bisnestä omistajilleen tarjoamalla maksaville asiakkaille puitteet golfin pelaamiseen bisnesmiesten omistamalla kentällä.

Kaikki muu kenttien pelitarjonta on sekundäärisistä syistä johtuvaa (mm. seuran SGL-jäsenyys).

Hyvin tiivistetty – tämän kun osakkaat / jäsenistö(seurapohjaisten) oivaltaa ja alkaa toimia sen mukaan, niin myös ’osattomat’ joutuvat heräämään todellisuuteen.

PS jossain toisessa ketjussa todettiin jopa 20.000 ihmisen vuodessa lopettavan pelaamisen, mikähän siihen syy. Kannattaisiko liiton / seurojen yrittää tehdä jotain asian hyväksi.

Lopettaneen uudelleenaktivointi saattaisi olla helpompaa kun uusien metsästys (luulisin) Samoten niiden kaikkien nuorempien halveksimien sennujen saaminen lajin pariin voisi olla helpompaa ja tuottavampaa kun junnujen / ’juppien’ lyhyellä aikavälillä.