Re: Golfpiste Clubhouse Invitational Vol 2 - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfpiste Clubhouse Invitational Vol 2Re: Golfpiste Clubhouse Invitational Vol 2

#497738 Ilmoita asiaton viesti

Aktiiviset kirjoittelijat ovat varmasti ensimmäisiä, jotka pääsevät näihin kisoihin ei siinä mitään, mutta koska kisoihin pääsyä ym. ei ole vahvistettu eikä mitenkään vielä kerrottu pitäisi tämä tiimien jako pistää vielä hetkeksi jäähylle.

Homma pitäisi varmaan toteuttaa jotenkin niin, että sitä mukaa kun ihmiset ilmoittautuvat ja kisajärjestäjä hakijan hyväksyy, hakija lisätään johonkin listaan ja sen jälkeen voidaan aloittaa se tiimien jakaminen.

Pelkään vaan että kun tässä käydään tällaista huutoäänestystä, niin joku varataan johonkin tiimii ennekuin henkilö on edes saanut oikeutta osallistua ko. kisaan. En tarkoita siis nyt sitä että näin vielä olisi käynyt, mutta se ristki tässä mielestäni nyt on. Ei sekään varmaan maata kaada, että joku henkilö sitten jostakin tiimistä tiputettaisiin pois, mutta ainakin se aiheuttaa siinä vaiheessa ko. henkilölle mielipahaa yms.

Eli osallistumis säännöt nyt ensin kuntoon (eri kategorioineen?) ilmoittautuminen käyntiin, kuten myös tiimien kasaaminen.