Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#409645 Ilmoita asiaton viesti

JuKo kirjoitti: (3.1.2014 0:03:20)

Kari M. kirjoitti: (2.1.2014 23:51:20)

KL kirjoitti: (2.1.2014 23:01:11)

Kari M. kirjoitti: (2.1.2014 22:51:00)
Tämä on erittäin tärkeä pointti ja hyvä esimerkki, miksi Kultakortti tai muu vastaava tulojen tasaus järjestelmä ei ikinä toimi! On suosittuja kenttiä (missä jengi haluaa pelata Green Feellä) ja kenttiä missä ei niin paljon haluta! Tahko, LEvi, mäkkikentät yms. hyviä esimerkeejä! Tuo kultakortti ja tulojen tasaus eri kenttien välillä ei toimi ikinä!!!

Öhhhhh…siis että mitenkä..?

Mitä ovat mäkkikentät ja missä ne sijaitsevat?

Millä tavoin tuo tulojen tasaus ei toimi? Onko sinulla faktatietoa siitä, miten se SKGY:n ja kultakorttiseurojen kesken tapahtuu? Itselläni ei ole, mutta jotenkin naivisti uskon kultakorttiin liittyvien yhtiöiden ymmärtävän mistä siinä on kyse ja laskevansa siitä hyötyvänsä. Voin toki olla väärässäkin ja ymmärtämättä laisin noiden yhtiöiden päättäjien olevan munattomia pässejä, jotka eivät ymmärrä asioiden hoidosta yhtään mitään.

No joo siis mökkikentät!

On faktatietoa! Ja ei ne ymärrä! Ei ole hyötyä! Ovat munattomia pässejä – usko minua – sillä tiedän!

Voisitko ystävällisesti kertoa mitkä ovat ’mökkikenttiä’ kultakorttikentistä. Itse en ihan heti olisi nimeämässä yhtään. Kerro ihmeessä kun kerran tiedät, sellaiset kultapalat kannattaa jakaa muillekin, jotta munattomat oppisivat jostain.

MÖKKIKENTÄT : en luettele kaikki, mutta suurin osa Keski-Suomen ja Pohjanmaan kentistä! Tahko, Levi, Himos yms. yms. Erityisesti Keski-Suomen!