Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#409318 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (29.12.2013 10:07:06)
Minkä hemmetin takia pitää yrittää keksiä pyörää uudestaan satojen viestien voimin? Jos tuollaiseen kierrosmaksuun olisi yhtiöiden tai osakkaiden mielestä tarvetta, se olisi ollut käytössä jo vuosia. Vaan kun ei ole niin ei myöskään tule käyttöön vain sen vuoksi että muutama itkee asiasta. Vuosimaksuun sisältyy vapaa pelioikeus ja omasta halusta on sitten kiinni kuinka paljon sitä käytää. Piste.

Tilanne on sitten tyystin eri, jos pelikierrokset alkavat jäämään vähiin siksi että kentälle ei mahdu. Silloin pitää omistajien viihtyvyydestä kantaa ensisijaisesti huolta, sitten vuokralaisten ja oikeiden vieraiden. Asiakkaiden vuoro tulee vasta noiden kaikkien jälkeen

Juuri näin. Sikäli kuitenkin ymmärsin nämä ideat siten että niillä yritetään luoda nimenomaan yhtiön osakkaiden kesken jollain tavalla ’oikeudenmukaisempi’ tai ’järkevämpi’ tapa käyttää kenttää. Osakkaan pelaamiskustannukset perustuisivat osittain myös siis käyttömäärään ja profiiliin, mikä ei aivan hassu ajatus ole. Vierailijoille myydään sitten mitä halutaan jos mitään sekä niillä ehdoin kuin järkevimmäksi nähdään.

Nämä mallit voivat tulla hyvinkin kysymykseen jos jostain syystä pelaamismäärät per osakas rupeavat kasvamaan niin että kilpailu tiiajoista osakkaiden kesken käy kovaksi, toistaiseksihan nykyinen, yksinkertainen old school malli on toiminut hyvin.

Silti en usko että tällaiset ehdotetut mallit sinänsä kasvattaisivat osakkeisen myyntivolyymejä ja parantaisivat niiden likviditeettiä ja/tai nostaisivat hintoja. Nuo riippuvat lähinnä enemmänkin yleisestä taloudellisesta tilanteesta ja siitä miten golf ylipäätään pystyy kilpailemaan muuta ihmisten ajankäyttöä vastaan.