Re: Golfista koko kansan harrastus - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfista koko kansan harrastusRe: Golfista koko kansan harrastus

#430023 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (10.1.2012 21:23:02)

Pappa Tykki kirjoitti: (10.1.2012 16:44:32)
Tärkeämpää on saada hoidettua mummot ja mukulat (onneksi me papat edelleen poistumme kustannuskuormasta mummoja oikea-aikaisemmin). Kunnat ja valtio ähkivät jo nykyisellään tämän kanssa ja tulevaisuus näyttää hurjalta.

Tässä asiassa olen Pappa Tykin kanssa jyrkästi samaa mieltä. Kunnilla on perustehtävänsä mukaisesti tärkeämpiäkin asioita hoidettavana kun ihmisten liikuntaharrastusten tukeminen. Siksi kysynkin taas kerran, millä perusteella näitä muita lajeja kuitenkin tuetaan, mutta golfin tukeminen ei tule kysymykseen. Loogisesti ei pitäisi tukea mitään, mutta jos tukea annetaan sitä tulisi antaa tasapuolisesti kaikille mahdollisimman laajan joukon terveyttä edistäville liikuntalajeille. Golf jos mikä on sellainen laji.

Kuitenkin koululiikuntaa lukuunottamatta kaikenlainen muu liikunnan tukeminen verovaroin (= muut kuin koululaisille tarpeelliset liikuntapaikat) pitäisi lopettaa.

Ei millään muulla perusteella kuin saavutettuna etuna. Muiden lajien tuki kyllä loppuu lähivuosina periaatteella Siperia opettaa nahkurin orsilla (tämä ei ollut vaalimainos).

Toivottavasti tukea vähennetään kustannustehottomuuden mukaisesti. Jos golfia olisi tuettu, se olisi kyllä tällä ajatuksella tippumassa alkupäässä – sopii kyllä kaikenikäisille, mutta on aika perhanan kallista. Golfkentän investoinneilla/käyttökustannuksilla tekee/ylläpitää aika monta sataa kilometriä lenkkipolkua/kevyen liikenteen väylää/murtsikkalatua metsäisistä suunnistuspoluista puhumattakaan (ajatellen niitä palstalaisia jotka ovat tottuneet samoamaan synkissä kuusikoissa osanan vaihtelevaa golfkierrostaan).

Eli maksetaan me itse tämä hömpötyksemme. Kiva että meitä on ainakin kaksi golffaria paristasadasta tuhannesta, jotka olemme tätä mieltä!