Re: Golf herrasmiesten laji? – Kimble vastaa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf herrasmiesten laji?Re: Golf herrasmiesten laji? – Kimble vastaa

#510109 Ilmoita asiaton viesti

Luettuani aloittamani keskustelun seurannutta mielipiteen vaihtoa totean, että golfkulttuurissamme ja – hengessä riittää ehkä vielä pohdittavaa.

Joku kritisoi sitä, että miksi aina kaivetaan negatiivisia asioita esiin vaikka väkisin. Mielestäni rakentava keskustelu ja kritiikki sopii ihan hyvin tälle palstalle. Haluan kuitenkin aloittaa uuden keskustelun siitä mitä positiivisia asioita liittyy nimenomaan Suomalaiseen golf-kulttuuriin? Itse keksin tässä muutaman: 1.) Suomessa laji on mielletty pitkälti lajina, jossa kävely (lue kuntoilu) kuuluu asiaan. Autoilla ajellaan harvalla klubilla ja se suodaan mielellään niille joilla terveys asettaa rajoituksia. 2.) Suomessa golf-kentillä on turvallista, niin pelillisessä mielessä kuin ulkopuolisten uhkien suhteen. Esim. Etelä-Afrikassa puoliautomaattipistooli kuuluu monen bäkissä vakiovarustukseen siinä missä birdie-pullokin. 3.) Suomessa aloittelijan on helppo tulla lajiin mukaan. Aloittelija ei ole yksin. Uusia harrastajia tulee koko ajan valtavasti lisää. 4.) Suomessa ollaan hyvin tasa-arvoisia naisgolfareita kohtaan. 5.) Suomessa ei periaatteessa ole suljettuja klubeja.

Keksikää lisää hyvät golfarit!

Lopuksi vielä: Joku kirjoitti ettei ole mitään väliä onko ryhmässä pelaavat kotiseurasta, vieraspelaajia vai kaukojäseniä. Samalla hän oli kuitenkin kiinnostunut Kimblen kotiseurasta, miksi?