Re: –> Fantti - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#456261 Ilmoita asiaton viesti
KL

Fantti kirjoitti: (30.9.2010 19:09:25)
onko golfliitto 130 000 asialla vain pienen ydinjoukon, joilla on myymättömiä osakkeita tai joiden elanto riippuu golfista? Jos vastaus on jälkimmäinen, golfliittoa ei tarvita. Henkilökohtaisesti tunnen henkilön, joka saneerasi itsensä ulos eräästä urheiluliitosta, koska ko. Tointa ei oikeasti #lnen mielestä tarvittu. On yhä aktiivi harrastuksen suhteen ja häntä arvostetaan. Hänen koko perheensä muuten pelaa golfia.

Golfissa on se vika, että keskitason ’urheilijat’ olettavat saavansa urheilusta hyvin palkatun ammatin. Pahasti sanottu, mutta tosiasia on se, että jotkut tienaavat helvetisti, joillaiin on oma bägi klubin ikkkunalaudalla ja jotkut joutuvat keräämään leipänsä muruista. Allekirjoittanut oikeasti arvostaa klubinsa toiimihenkilöitä ja prota, mutta liiton (lue pj:n alkuunpaneman työryhmän mietinnön sisältö ja Uudemaan kokous kettuttaa) suunnattomasti.

Jos liitto on niiiden 130 t asialla, pakkojäsenyys on jotenkin hyväksyttävissä. Joillei ole, niin suurin osa ei hyväksy pakkojäsenyyttä ja liiton jäsenmäärä tippuu about 30 tuhannellla (+ valtionapujen menetykset).

Et siis edelleenkään ole likimainkaan kartalla siitä, mistä tässä on kyse. Ikävää, mutten jaksa lähteä pitämään asiasta luentoa.