Re: Etäisyysmittarista - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötEtäisyysmittaristaRe: Etäisyysmittarista

#295892 Ilmoita asiaton viesti
KL

Sääntö muistaakseni (en jaksanut tarkistaa) käsittelee etäisyysmittarin käyttöä, ei hallussapitoa.

Järjen käyttö on kuulemma sallittua, ovat kokeneemmat tällä palstalla muistaneet minulle useaankin otteeseen mainostaa. Eli kanna vain rauhassa sitä mittaria bägissäsi, kunhan et sitä käytä väärissä paikoissa.

Asiaan aasinsillan kautta liittyvänä kuriositeettina mainitsen, että kilpailuissa on myös sallittu sellaisten golfpallojen käyttö, jotka sisältävät radiolähettimen ja jotka voi löytää soveltuvan vastaanottimen avulla. Sen sijaan tuon vastaanottimen käyttö ko. tilanteessa on kielletty. Samalla logiikalla tuo vastaanotin saanee olla bägissä, kunhan sitä ei käytä. En jaksa ko. Deccarin numeroa tähän aikaan aamusta etsiä, mistä joku luonnollisesti suuttuu, mutta suuttukoon.

Voin tietenkin tässäkin asiassa olla väärässä, joku jippii.fi-palstalta tänne aikuisten seuraan eksyneistä tietäjistä varmaan oikaisee, jos näin on päässyt käymään. Tai siis itse asiassa ei oikaise, koska heillä ei ole tapana antaa oikeita vastauksia (koska eivät niitä mitä ilmeisimmin tiedä), vaan ainoastaan mollata jo annettuja vastauksia ilman sen suurempia perusteluja. Tässä vastauksessa sentään on käytetty skandeja eikä kirjoitusvirheitäkään ole monta.