Re: -> El Ninjon draivi - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
#478737 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (1.5.2007 21:25:16)

El ninó kirjoitti: (1.5.2007 14:02:13)

KL kirjoitti: (30.4.2007 16:29:54)

El ninó kirjoitti: (30.4.2007 12:28:37)
Lyhyesti: ei kannata kuluttaa aikaa ton testaukseen. Turhaa.

Miksi näin sanot, onko sinulla ollut oma 100 hengen testiryhmä? Teoriasi alaspäin kulkevasta draiverista osumahetkellä ei ainakaan lisää tuon kommenttisi uskottavuutta, edes näin Vapun kynnyksellä….

No joo, oli ehkä hiukan kärkäs vastaus tuohon alotukseen. Voihan/saahan sitä kaikenlaista tutkia ja kokeilla…..

Kommenttini driverin lavan kulkusuunnasta osumassa olisi tosiaan pitänyt laittaa muotoon ’driverinkin lapa kulkee osumassa useasti alapäin.. (vaikka ajatuksena on lyödä nousevalla nupilla)…’. Luulitko KL oikeasti, että omissa draiveissasi lapa kulkee ylöspäin osumassa…aina??? Voisit tuota asiaa tutkailla siinä samalla kun menet huitomaan niitä bäkkärittömiä swinkuloitasi.

On tällä palstalla monenlaista tietäjää, se on pakko sanoa! Kaiki ne golfkirjat ja –artikkelit, jotka näiden 15 vuoden aikana olen lukenut, opastavat lyömään palloa draiverilla ylöspäin. Mutta ehkä ne kaikki ovat väärässä ja El Ninjo Suomilandiasta on oikeassa….

Ja ihan El Ninjolle tiedoksi: minä lyön draiveissani palloa aina pirusti ylöspäin, poikkeuksena kova vastatuuli, jolloin lyön palloa kovastikin alaspäin saadakseni palloon kovan alakierteen ja pallon lentoradan mahdollisimman matalaksi. Nykytiedon valossa pallon korkea lentokaari tuottaa pidemmän kokonaismatkan avauslyönnille kuin matala, siksi maailman huiputkin ovat vuosien saatossa vaihtaneet draiveriensa nostokulmaa useita asteita suuremmiksi.

Jatka sinä vain pallon lyömistä draiverilla alaspäin niin kaikki ovat tyytyväisiä. Kunhan et vain hidasta toisten peliä.

Käsittääkseni vastatuuleen EI pidä lyödä alakierrettä. Se NOSTAA palloa. Sinänsä alaspäin liikkuva lapa taas pitää LAUNCHIN matalana. Ehkä tarkoitit sitä.

Noin empiirisesti sanoisin että monikin kovaa lyövä lyö draiverilla hieman alas palloon. Luulisin että syy on liiallinen painonsiirto eteen tehokkaan lantionkierron sijaan.