Re: Draivi hukassa - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#199897 Ilmoita asiaton viesti

iitinraffitonhanurista kirjoitti: (28.8.2014 18:22:42)

JKanki kirjoitti: (27.8.2014 23:43:37)
Olen onnistunut kuluvan kesän aikana kadottamaan draiverilla lyömisen kokonaan. Pitkä draivini ei ole ollut aikaisemminkaan, n.200m, mutta sentään osumat ovat tulleet väylään tai nousseet ylipäätään ilmaan.
Tämän hetken draivissani puolet lyönneistä lähtevät miehen korkuisina lentäen n. 100-150m ottaen lopussa vahvan drawn. Silloin, kun tätä ei tapahdu, niin lyönnit ottavat korkeutta enemmän kuin pituutta ja tippuvat samaan 100-150m haarukkaan.
Nyt kaivattaisiinkin vinkkejä, millä lähteä näitä ongelmia työstämään? Lajin olen aloittanut vasta reilu vuosi sitten ja lyömään olen oppinut vähän niin kuin itsestään (tai oppinut ja oppinut, mutta tuloksellisesti ja händärin osalta menty koko ajan vakuuttavaan suuntaan). Nyt on kuitenkin ensimmäinen takapakki tullut ja tämä syö jo paljonkin pelinautintoa, kun tiille astuessa ei koskaan tiedä mitä tulee tapahtumaan. En tiedä merkitseekö mitään, mutta raudoilla lyömisessä ei juuri ongelmaa ole, ainoastaan draiverilla.

Jos perusdraivi on 200 metriä niin varsi pitäisi ehdottomasti olla regular. Koitappa puu-3 lyöntiä rangella! jos ongelma on sama niin maila tulee väärässä kulmassa tai sitten ei tule lyönti läpi tai grippi on väärä. Jos lyönnistä häviää metrejä noin paljon niin voi olla et ranteet ei toimi eli lyöt kädet suorina tai kroppa ei tule mukaan. Svingiä näkemättä ei voi tietää missä on vika. Mutta voithan lyödä kovempaa!

Komppaan tässä…iitinraffiton tosiaan hanurista !