Re: CMM matskusta CG1:set..uutta teknologiaa. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetLie kulma ylös 2 astetta…Re: CMM matskusta CG1:set..uutta teknologiaa.

#307475 Ilmoita asiaton viesti

-no eagle- kirjoitti: (11.5.2010 10:37:12)

aakoo64 kirjoitti: (10.5.2010 23:45:24)

Mika Hekkanen kirjoitti: (10.5.2010 21:40:02)

-no eagle- kirjoitti: (10.5.2010 15:32:38)
On selkeesti nyt jotain häikkää lyönnissä ja vanhat Pingit tuntuu jopa paremmalta kuin CG1:set ( jotka on aikas kevyet ilmeisesti nupista elikkäs lavasta ). Myöskin Project X varret taitaa vaatia totuttelua…veikkaan että homma kaatuu nyt tuohon varren pituuteen..en saa torsoa käännettyä luonnollisesti.

Eipä ehtinyt kausi kunnolla käyntiinkään, ennen kuin nuo kaikki viat korjaavat taivaan lahjat osoittautuivatkin jo, oikeastaan kaikilta osin, epäsopiviksi.

Niin, ne Pingit oli ensin aivan liian painavat ja ilmanvastus esti niillä swingaamisen tai ainakin pilasi swingin. Lisäksi ne olivat muutenkin aivan mahdottomat lyödä, vaikka niillä tulikin aivan hirmuisen pitkiä siivuja. Nyt sitten – yllätys, yllätys – bladet onkin liian kevyet. Niin ja pitihän niitä pelastavia bladeja jo tuunatakin.

Jugin pitäisi nyt vain keskittyä korjaamaan swingiä ja unohtaa mailojen tuunaus. Loppujen lopuksi melkein millä tahansa mailoilla aikuinen ihminen pystyy aika pitkälle lyöntinsä kehittämään. Sitten kun lyönnistä halutaan saada viimeisen päälle suorituskykyä irti, mailoihin pitää kiinnittää enemmän huomiota, mutta silloin lyönnin pitää jo olla aika lailla kunnossa. Oma lukunsa on se, että mailojen pitää myös miellyttää käyttäjää, korvien välillä kun on tässä pelissä aika lailla iso merkitys tuloksen teossa.

Joo ei kyllä mulla paha aavistus oli näistä mailoista jo aiemminkin ( ennen 2 asteen nostoa )..olen kuitenkin aina oppinut lyömään palloa jos lie kulma on oikea ja varren jäykkyys regua stiffimpi.

Luin näistä mailoista että nämä itse asiassa eivät olekkaan taotut ja kaiken muun lisäksi käytetty lavan materiaali onkin kevyempää ja pehmeämpää kuin taotuissa bleideissä yleensä.

Myyjä kertoi että i7 tässä toimii hyvin…sillä en vielä kerennyt lyömään.

Olen melko varma, että stardardisetissä ½ tuumaan pituus lisäys settiin on tehty juurikin kompensoimaan swingipainoa, joka on lavan keventyessä muuten tuntunut täysin tunnottomalta.

Tarkat nämä on chipatessa kuin mitkä. Ainut millä tämä voi parantua on hemmetinmoinen treenaaminen juuri näitä mailoja varten ja tuntuman palautuminen talven jälkeen..lyöminen tuntui pahalta ja pallo lensi oikeesti 2 mailanmittaa vähemmän kuin vanhalla setillä…siinä se vika voikin olla…haen entistä mittaa ja lyön liian kovaa….?! Rytmi ei ainakaan vielä löytynyt.

Olishan tämä kova paikka jos spesialisti Helsingistä hyväähyvyyttään toikin mulle kepukat joilla pääsin ojasta allikkoon. Tämäkin vaihtoehto nimittäin voi olla.

Sellaista sensaatiota kuin mitä Tituilla lyöminen rangella 2009 oli en näillä ole vielä päässyt kokemaan. Voi tosiaan olla tatsi vaan kateissa ja lihakset tönkkönä työnteosta.

Koetetaan treenata…loikataan tämän suon yli niin että heilahtaa.

ROTFL