Re: -> Baystream - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötNopea visaRe: -> Baystream

#292596 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (11.7.2008 17:58:40)
Mistä sen tietää mikä sääntö on toista vahvempi? Jos nyt edelleen löisin pallon greeniltä pelaamattomaan paikkaan, säännöthän antavat siihen kolme eri mahdollisuutta, eikä kiellä minkään niiden käyttöä. Pelaamattoman paikan yhden säännön mukaan pallo on dropattava edelliselle lyöntipaikalle olkoonkin pelattavalla greenillä, toisaalta en saisi greenille dropata, saan kuitenkin asettaa(ko?). Nyt siiten toimin vastoin pelaamattoman paikan sääntöä asettamalla sen ja jos droppaan niin vastoin greenille droppaamissääntöä. Pitäisi siis varmaan pelata kaksi palloa joista toisen droppaa ja toisen asettaa ja jälkikäteen kysyä tuomarilta, sääntötoimikunnalta tms., mikä oli oikein.

Tuo ei kyllä mene mitenkään jakeluun, että jollekin greenille saisi dropata ja toiselle taas ei.

Niin tai voisihan sitä alkaa soveltaa omaa tulkintaa: puolidroppi lantion korkeudelta jota myös laajasti tulkiten voidaan asettamiseksi kutsua;)

Eikö olisi helpompi lukea niitä olemassaolevia sääntöjä kuin keksiä puolidroppeja 🙂

Pelaamattoman paikan sääntö 28 viittaa edellisen lyönnin paikalta pelattaessa (vaihtoehto a) sääntöön 20-5 jossa määritellään oikea proseduuri. Jos edellinen lyöntipaikka oli greenillä, pallo asetetaan.

Ja ennenkuin asiasta tulee saivartelua, niin kyseessä on ’the putting green’ siis pelattavan väylän viheriö. Paluu takaisin muille greeneille ei ole mahdollista, koska niiltä ei ole sääntöjen mukaan voitu palloa lyödä.