Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418564 Ilmoita asiaton viesti

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)
Kyllä golfissa nimenomaan on, jos haluaa pelata oikealla kentällä! Tennistä voin pelata ihan oikealla, korkeatasoisella kentällä tennistä ilman jäsenyyttä, golfia vain harjoituskentillä tai -alueella, Suomessa. Ero on, turhahan tätä on saivarrella!

Eikös aiemmin jo lueteltu noita Suomen golfkenttiä, joille pääsee ilman kortteja ja jäsenyyksiä pelaamaan. Itsekin aloitin golfin siten.

Tenniksessä sellaisia kenttiä on vain paljon enemmän. Etenkin niitä huonompilaatuisia.

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)
Maailmalla eroa ei olekaan, ja sitähän täälläkin keskustellaan, että pitäisikö Suomenkin kentillä olla enemmän vapauksia, ja sitten omat kentätä, joille ei pääsisi.

Eikös ole jo todettu, että pitäisi. Sen kun vain perustamaan sellaisia vapaita kenttiä. Kai joku niidenkin rakentamisen kustantaa?

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)
’Tällä muutoksella saataisiin heti rahaa lisää tennikselle, ja tennisliitto hyötyisi?
Anteeksi siis millä ’muutoksella’?’

sillä muutoksella, että jokaikiselle tennishallille haluavan harrastajan halutaan kuuluvan liittoon.

Halutaan kyllä, mutta penteleet kun eivät suostu. Ja hallit haluavat tienata välittämättä lajin edistämisestä, niin päästävät kentille kaikenlaisia pelaajia…

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)Yhdellekään ’oikealle’ kentälle ei pääse ilman jäsenyyttä golfissa Suomessa, ja jos sama tuotaisiin tennikseen, tai lasketteluun, niin se olisi niiden lajien lopullinen kuolinisku!

Eikö SHG:n Luukin kenttä ole oikea kenttiä?
W-golfin kenttä Mäntsälässä ei ehkä ole..

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)Eikai kukaan ole golfissakaan vaatinut sitä, ettei pelaajien tarvitse osata kenttää huoltaa.

Niin. Mielestäni vaatii. Griinihaarukkakin pitäisi kaikilla olla mukana ja niitä osata käyttää… divotit pitäisi osata korjata. Olen kyllä tavannut jo useita vuosia pelanneita jotka ei osaa griinihaarukkaa oikein käyttää.
Jonkun pitää pelaajille opettaa huolto ja muutkin hyvät tavat.

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)Mutta edelleen kysyn, että jos pakkojäsenyydesta on etua lajille, niin miksi muut lajiliitot eivät toteuta sitä tässä laajuudessa kuin mitä golfissa on kyse?

Koska rahaa ei liiku tarpeeksi ja seuroissa on pulaa työntekijöistä.
Seurahan tienaa niillä jäsenillä.

Haade kirjoitti: (22.4.2013 12:31:30)
Miksi monissa monissa muissa lajeissa voi käydä kilpatason suorituspaikoilla harrastamassa ihan samaa lajia ilman jäsenyyttä, mutta golfissa ei? Ja tätä ei murenna se, että esim. jossain tennisseuroissa ei pääse kentille, niin monilla kentillä pääsee, että tähän on aika turha vedota.
Kyllä me nyt varmaan siitä yhtä mieltä ollaan, että golfissa vaatimukset ovat aivan hitosti tiukemmat kuin yleensä muissa lajeissa.

Kyllä, ne ovat tiukemmat. Ja siihen on syynsä.