Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418451 Ilmoita asiaton viesti
ts

samkos kirjoitti: (20.4.2013 23:40:13)

Tuo viihtyvyys ja opettaminen on oikeita asioita kehittää. Siinä olet oikeassa. Siinä taas Slicer on oikeassa että joillekkin täällä kirjoittaville ei meinaa millään mennä kaaliin se että nyt eletään jo vuotta 2013 ja on aivan turha haikailla menneitä aikoja. Tässä nyt en suoraan viittaa sinuun.

ps. Jos ts haluat mennä snagarille ja pelottaa, laita viestiä niin voin lähtee avuksi 😉

Ei täällä kukaan haikaile pätkän vertaa menneitä aikoja. Enemmänkin ymmärryksen perään muutamat kuuluttavat, koska erään kirjoittajan sanoin, nyt ajetaan vilkku päällä metsään ja helvatin kovaa. Pahinta on se, että suurin osa ei sitä lainkaan tunnu ymmärtävän.

Golfin pariin tarvitaan sopivassa määrin uusia pelaajia. Sellaisia pelaajia, jotka ovat valmiit panostamaan hieman aikaa ja rahaa tämän lajin harrastamiseen. Ei sellaisia, jotka itkevät muutaman kympin kuluista ja vaihtavat etäseuraansa kymmenen euroa halvemman tarjouksen perässä.

Me siis tarvitaan väkeä, joka alkaa oikeesti harrastamaan golfia.