Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418085 Ilmoita asiaton viesti

Haade kirjoitti: (12.4.2013 15:16:47)
Yksi asia, joka voi olla esteenä uusien pelaajien saamiseksi lajiin on kohtuullisen kalliit välineet. Jos laji ei kiinnostakaan, niin golfmailat ovat kuitenkin aika kallis investointi vain kokeilla.

Saisikohan jotenkin kehitettyä systeemiä, jossa välineet voisi vuokrata ’supergolf’ tyylisesti kohtuulliseen hintaan? Ajatus olisi, ettei heti tarvitsisi investoida mailoihin, mutta saisi käyttöön kohtuu hintaan kohtuulliset välineet 3/5/10/koko kaudeksi?

En osaa ratkaista yksityiskohtia, mutta jotenkin tuntuu, että tällä hetkellä vuokramailoina saa aika nihkeäti/välineet ovat vanhoja rojuja.

Välineiden ei tarvitsisi todellakaan olla uusinta uutta, mutta jos kohtuuhinnalla saisi vuokrattua haluamalleen pelimäärelle välineet, niin lajin kokeilemiskynnys voisi madaltua.

Välineiden kalleudesta olen hieman toista mieltä. Sanoisin, että käytettyä tavaraa on erittäin hyvin tarjolla ja hinnat tosi edulliset. Esim itse myin hiljattain callaway setin, jolla oli pelattu alle 100 kierrosta. pidin kuukauden myynnissä hintaa 200e ja ei mennyt, sitten pudotin 120 e niin kaupat tuli. maksoi uutena varmaan 700 noin. jos tyytyy puolisettiin, niin sen saa asiallisen käytettynä alle satasella. käytetyt bägit ei myöskään maksaa kuin pari kymppiä.

uudet on aina kalliimpia mutta niinhän se on kaikessa. ja ainakin suomenonjan rangella on aina saanut vuokramailan parilla eurolla. ja senkin rahan sai takaisin jos osti jotain tuotetta.