Re: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAutetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestäRe: Autetaan Golfliittoa – Ajatuksia golffin POSITIIVISESTA kehittämisestä

#418248 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (16.4.2013 10:55:15)

Ulkomaille kirjoitti: (16.4.2013 10:45:49)

Satunnainen lenkkeilijä kirjoitti: (16.4.2013 10:41:59)
– golf ei ole (enää) Suomessa kallista, kai senkin voi rehellisesti kertoa (tietysti pallopelejä vertailtaessa vaikuttaa lasketaanko euroa/tunti, vai euroa/lyönti…)

Tässä on ihan hyvä mietinnän paikka. Golf on tällä hetkellä halpaa kaikillle paitsi hemmetin isolle porukalle osakkeen omistajia. Asiahan tulisi olla toisin päin , jotta asia olisi kestävällä pohjalla. eli suhteellinen kustannus osakkeen omistajille pitäisi olla vähän, ja vähän pelaavien ja sitoutumattomien tulisi maksaa nykyistä enemmän. Jotta siis päästäisiin kestävään tilaan taloudellisesti. Tämä on toki täysin eri linja kuin se että kaikki halvalla kentille jotta saadaan pelaajia…

Mä tässä edelleen odottelen että rahasta puhuminen loppuis ja päästäis aiheeseen. Ehkäpä huomenna jo.. tai viikon päästä.

Kyllä , kyllä, mutta kertasin vain sen, jo mistä aiemmin päästiin yhteisymmärrykseen eli siitä että on helppo tehdä asiat viihtyismämmäksi jos talous puoli on kunnossa.