28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAlkukauden palvelutRe: Alkukauden palvelut

#396013 Ilmoita asiaton viesti

Kuten jo aiemmin totesin on Hillside kenttänä erinomainen ja klubi moitteeton, vakiopelurit mainiota peliseuraa ja mukavia ihmisiä. Mutta fakta nyt kuitenkin on se, että ravintolapalvelut eivät ole muun toiminnan tasolla.

Palautetta on annettu suoraankin (useammankin ihmisen taholta), mutta mitään ei tapahdu.

Mitä tupakointiin tulee, niin kyllä mielestäni jokaisella tupakoitsijalla tai kierroksen jälkeen pikkusikarin polttajalla on oikeus olla käärmeissään jos edellisellä kaudella ravintolasta on mielihalunsa saanut ostaa ja nyt näin ei ole.

Lisäksi kierroksen jälkeen olisi usein mukava nauttia hyvät tarjoilut, mutta kun tämä ei ole mahdollista näillä tarjoiluilla.

Mielestäni Hillside ei luo mainettaan pelkän kentän, klubin tai erinomaisten harjoitteluolosuhteiden ansiosta. Myöskään ystävälliset cädärit + toimiston väki ei yksin saa kokonaisuutta toimimaan. Arvonsa tuntevan Golfkentän tulee pystyä tyydyttämään myös ravintolapalveluiden osalta golffareiden tarpeet. Mikäli kierroksen jälkeen saat ravintolassa tylyä palvelua, ei oota jne. niin tämä jää kuitenkin useimmiten päällimmäisenä mieleen.

Olen pelannut viimeisen neljän kauden aikana Hillsidessa reilun 100 kierrosta ja nautin siellä pelaamisesta edelleen.

Niin ja ensimmäisen palautteeni antopäivän peli kulki erittäin mallikkaasti, 74 lyöntiä brutto / 71 netto :), toki joillekin tämä olisi peräti surkea kierros, mutta ei minulle.

Niin ja mitä tuohon viimeiseen kommenttiisi tulee niin ’rofl’ (tämä ymmärtävät junnutkin)
Taisi nyt joku osua rainbown nilkkaan kun täysin asiallisesta palautteesta nappaa herneen nenään ja vertaa itseään lapsiin hiekkalaatikolla. Lapset kuitenkin useimmiten käyttäytyvät leikeissään varsin mallikkaasti…