Nollaketju siitä toisesta ainoasta aiheesta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäValvojan rooli golfkentälläNollaketju siitä toisesta ainoasta aiheesta

#530747 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (28.7.2014 17:06:24)

?? ?? ! kirjoitti: (28.7.2014 16:25:57)

Ballmarker kirjoitti: (28.7.2014 16:19:54)

?? ?? ! kirjoitti: (28.7.2014 10:20:28)
Muut luultavasti pelailee omaksi ilokseen ja nauttiakseen onnistumisista sekä ulkoilusta sekä hyvästä seurasta. Ei siinä pulmana ole neljän tai jopa varttia yli neljän kierrokset. Porukalla mennään, pelaillaan jonon mukana ja ’naatitaan’ ja maksetaan vastikkeet ja sillä hyvä.

Luultavasti tämä on se yleisin tapa, miten ja miksi yli 90 prosenttia golfin harrastajista viettää vapaa-aikaansa golfkentillä. Siellä ollaan enempi rentoutumassa ja vähempi suorittamassa.

Sen 10%:n takiako asioista pitää tehdä tiedettä … Juoskaa Triahtlonia tai muuta hullunhauskaa harrastusta – Suunnistakaa metsissä tai muuta ihanaa. Golf on peli josta voi joskus jopa nauttia (hyvistä suorituksista, hienoista puteista yms, juokseminen golfkentälläe ei ole nautinto suurelle osalle maksajista :), tai jos haluaa nöyrtyä, niin siihenkin löytyy sopivia kenttiä.

Mä taas en voi ymmärtää miten joku voi nauttia yli 4,5h kierroksista. Joko siellä ei osuta palloon ollenkaan tai sitten seistään odottelemassa jatkuvasti. Ne jotka osuu palloon, pystyy pelaamaan kolmeen tuntiin kentän. Heille 3,5 on jo rauhaisaa kävelyä ja yleensä vähäistä odottelua.

Hyvät suoritukset ja 4,5h… aika outo yhtälö, paitsi tietty jos osaa vielä nauttia niistä kahdesta jokseenkin onnistuneesta lyönnistä kierroksella

Tässä pientä lainausta ja olisi ollut monta muutakin sopivaa joka jäi nyt copypastaamatta.

Tätä yleistä osiota hallitsee kaksi vakioaihetta; osakkeen arvon kasvattaminen ja hidas pelaaminen.

Nyt kesällä hidas pelaaminen taas noussut arvoonsa. Vaikka ketjun aloitus koski valvojaa, niin todellinen aihe taas kuinka monennen kerran on hidas pelaaminen.

Tämäkin ketju toistaa taas kerran samat aiheet. Jo aloitus kiteytti problematiikan.

’Kohtuullinen kierrosaika’. Mikä se on?

AHDH singelipelaajalle yli 3 tunnin kierros tuntuu olevan äärimmäistä tuskaa.

Tuupparille kolmen tunnin kierros on täysi mahdottomuus, koska se vaatisi pelillistä lottovoittoa eli onnistumisia kaikilla pelin osa-alueille saman kierroksen aikana.
4,5 h kierros tulee helpostikin jos vaikka kaksi tuupparia pelaa keskenään ja kummallakin tökkii joku osa-alue, kuten yleensä tökkii. Näitä realiteetteja vasten 4 tunnin kierros voi olla onnistumisia täynnä.

Ajattelumaailmat eivät pysty koskaan kohtaamaan. Tämäkin ketju osoittaa sen. Minäminäminä-ahdh pelaaja ei tunnusta, että kenttä voisi olla oikeasti ruuhkainen tai että ohittelusta voi aiheutua vetoketjuefektiä ja että tämä pidentäisi muiden pelaajien kierrosaikaa. MMMAHDH ei kykene ymmärtämään että 4-4.5 tunnin kierros on suurimalle osalla pelaajia vähintäänkin kohtuullinen aika.

Golfkierros kestää sen minkä kestää. Osaan keston syistä voi vaikuttaa ja osaan ei.

Tämäkään ketju ei tuonut lisäarvoa mihinkään. Omalta osaltani totean, että harjoittelen edelleen omien aikaresurssien rajoissa. En myöskään aio lopettaa golfin pelaamista, vaikka kuulun kohderyhmään, jolle sitä useissa kommenteissa suositellaan.

Golf ei aina ole nautintoa (sic).