-> Lettu, Annukka ja vähän Henkkakin - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPikkulan ’maratooni’…-> Lettu, Annukka ja vähän Henkkakin

#490628 Ilmoita asiaton viesti
Myy

Annukka kirjoitti: (22.6.2006 23:24:43)
Mää ny vastaan, vaikka Myylle olitkin viestin osoittanut. Ehkä se on jo juhannuslaitumilla.
Lettu, laiskana kun et viitsi lukea näitä viestejä niin ystävällisesti kerron tärkeimmät, eli 11.7. ja tietysti mahdut. Osa meinaa kiertää kolme ja osa kaks kiekkaa, mä en ole vielä päättäny.

Hyvä Annukka, kun informoit Lettua. Minä kun olin viikon lomailemassa, eikä siellä samperi soikoon nettiyhteys toiminut. Sitten vetäsin sieltä sukkana kaverin mökille vielä Jussin viettoon samoilla matkatavaroilla – kävin vain yöllä pari tuntia kotona nukkumassa ja jätin golfmailat Jussiksi jäähtymään. Eli tässä on menossa ihan pahemman laatuinen vieroitus nettimaailmasta sekä sähköposteista. Auts! Koskee…

Ja asiasta: Eiköhän se Henkka sitten värvää lisää kavereita meitä ’mummoja’ hyysäämään, jos lisää lähtijöitä löytyy, eli Lettu, mukaan vaan! Minä saatoin murtaa pikkuvarpaani tuossa lomaviikolla – ihan selvinpäin siis – joten harkitsen myös noita kierrosmääriä. Piti oikein olla kaksi päivää poissa golfkentältä, kun ei kenkää saanut jalkaan…. Sitten pääsin pari kierrosta vielä heittämään ja nyt sitten seuraillaan kuinka varvas kestää pidempää talsimista. Kaksi kiekkaa nyt ainakin yritetään. :o)