26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKentänhoitajan näkökulmastaKentänhoitajan kanssa treenaaminen !?

#474709 Ilmoita asiaton viesti

Eilisaamuisella harkkakierroksella juttelin neljällä väylällä hoitajien kanssa….läpiviennistä, releasesta…Hekkasen tekemästä driverista…ja väylällä 13 lyötiin jo löytöpalloja yhden hoitajan kanssa ja pohdittiin pitäiskö tuohon driveriin vaihtaa grippi, kun on käytetty varsi kyseessä ja hieman ohuen tuntuinen kädensija..musta kuminen Golf Pride…yes please !

Ei tullut missään vaiheessa mieli lyödä hoitajaa..oltiin kuin veljiä yhteisen intohimon parissa. Otinpa vielä mennessä hoitajan ’ampumat’ Titut mukaani kun olivat suurinpiirtein samoilla hollilla kuin omani….siis naapuriväylällä.

Toissa aamuna oli muuten näkötestissä Instrumentariumissa…edelleen on optikko häikäistynyt erinomaisesta kaukonäöstäni. Väittäisin näkeväni kentänhoitajan vaikka kyykyssä noin kilometrin päähän. Tunnen kyllä erään joka ei näe edes seinäkellon viisareita 4 metriä kauemmas..olen myös pelannut erään talousrikollisen kanssa, joka kysyi joka driven jälkeen..näkikö kukaan minne se meni..ja pyysi kierroksen jälkeen anteeksi. Ihan kiva heppu kuitenkin noin luonnossa.