Vastaa aiheeseen: Tapiola syntipukiksi? Suljetaanko kentät! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTapiola syntipukiksi? Suljetaanko kentät!Vastaa aiheeseen: Tapiola syntipukiksi? Suljetaanko kentät!

#1311685 Ilmoita asiaton viesti
PG

Golfyhteisöjen ja golfareiden toiminta koronakriisin aikana on ollut vastuullista. Sen Suomen Golfliiton johtokin on huomannut:

Hanna Hartikainen 6.4.2020

’Golfliitto on ohjeistanut golf-yhteisöjä ja golfareita noudattamaan viranomaisten ohjeita ja suositellut toimintatapoja, jotta pystyisimme pelaamaan turvallisesti ja vastuullisesti lajia, jota rakastamme.

Lämmin kiitos golfyhteisöille linjausten ja suositusten tinkimättömästä noudattamisesta. Kiitos myös golfareille, että noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia – se on vastuullista muita kohtaan!’

Mielestäni kaikki Golfliiton 29 suositusta ovat hyviä. Niiden lisäksi pidän tarpeellisena neuvoa, jonka monet kentät ovat omiin ohjeistuksiinsa sisällyttäneetkin: ” Kentälle saapuminen hetki ennen omaa peliaikaa ja kierroksen jälkeen viivytyksettä kotimatkalle. Näin vältämme odottelun aikaisia kontakteja ja tahattomia kokoontumisia.”

Tämän neuvon noudattaminen eliminoi tehokkaasti yli kymmenen hengen laumojen syntymisen myös siinä tapauksessa, kun peliryhmän koko on neljä.