Vastaa aiheeseen: Peliliput - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeliliputVastaa aiheeseen: Peliliput

#1307096 Ilmoita asiaton viesti

Klubipelaaja: Helpoin tapa toteuttaa esillä olleet asiat olisi luopua vastikkeista, vain osakkailla olisi mahdollisuus hankkia rajaton pelioikeus,

– vastikkeista luopuminen onnistuu helposti myymällä osake jollain vastikkeen maksajaksi tulee uusi omistaja.
– jollei halua myydä niin voi vuokrata pelioikeuden jolloin vuokratuotolla voi kompensoida vastikkeen (vois saada jopa voittoa tai tappiota, mutta tämä vaihtelee).

Sellaisen golfyhtiön jonka ensisijainen tavoite on tarjota palveluita omille osakkailleen ei ole järkeä luopua vastikkeista.
– sillä pelkästään hankaloitettaisiin omaa toimintaa. Maksajat vähenisi ja osakkeetkin todennäköisesti katoaisi ajan myötä tietämättömiin (nimiksi osakasluettelossa). Tämä katoaminen on kokemukseen perustuvaa tietoa.
– osakkaitaan palvelevan golfosakeyhtiön tulee ensisijaisesti pitää huolta että sillä säilyy optimaalinen määrä vastikkeita maksavia osakkaita. Ei tarvita enempää mutta ei missään tapauksessa vähempää.

Sellainen vaihtoehto toki voisi olla perusteltua jossa osakas luopuu vastikkeenmaksusta ja luovuttaa osakkeensa takaisin yhtiölle. (tilanteesta riippuen joko vastikkeellisesti tai vastikkeettomasti). Tähänkin olisi löydettävissä monenlaisia ratkaisuja.

Tilannen on toinen sellaisessa golfyhtiössä joka harjoittaa normaalia voittoa tavoittelevaa liiketoimintaa. Niissä voidaan tietenkin luopua vastikkeista. Oikeastaan pitäisikin luopua.