Vastaa aiheeseen: Peliliput - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeliliputVastaa aiheeseen: Peliliput

#1306644 Ilmoita asiaton viesti

SunGolf: Olimme jo porukalla ihmeissämme. Vuokraa halvalla, esim 500 € pelioikeus ja muuta se heti pelilipuiksi jolloin saat itse pelata halaumasi kierrosmäärän ja myyt syksyllä loput 5 kpl esim 20€/kpl. Lopputulos olisi että maksat kierroksesta 20 € heti kauden alussa. Halvalla menee kun osakas maksaa pelilipuilla kierroksesta 32 €. Lisäksi se pilaa muiden osakkaitten myyntimahdollisuudet. Kukaan ei myy kauden alussa pelilippuja syyskauden hinnoilla.

Jos pakkovastike saataisiin pois niin peliliput saisivat jäädä. Niitä ei olisi enää tarve myydä pienentääkseen omaa tappiota käyttämättömästä osakkeesta. Arvioisin että 5-10% oskkeista jäisi hyllylle, eli saman verran tuloja jäisi yhtiöltä saamatta. Ei mikään mahdoton aukko paikattavaksi paremmalla markkinoinnilla. Se vaan edellyttäisi toimitusjohtajalta aktiivista panosta ja kentälle tuloa, pois sieltä kulmahuoneesta. Pitäisi alkaa tehdä oikeita töitä!

Tähänkin ongelmaan jos se sellainen edes on löytyy muitakin ratkaisuja kuin ns. pakkovastikkeen poisto.

Mutta kannattaa vuokrata osake ja ottaa ne edulliset peliliput. Näin pääsee pelaamaan tietyn määrän kierroksia varsin edullisesti..Ei ehkä niin edullisesti kuin nimetyllä pelioikeudella mutta kuitenkin.