Vastaa aiheeseen: Mikä on tällä hetkellä kotikenttäsi stimp? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMikä on tällä hetkellä kotikenttäsi stimp?Vastaa aiheeseen: Mikä on tällä hetkellä kotikenttäsi stimp?

#1066454 Ilmoita asiaton viesti

Tulipa juuri tultua golfkierrokselta. Nämä stimppilukemat olivat läsnä jo pöytäkekusteluissa ennen lähtöä ja lähdön jälkeen. Myös lippujen paikat. Nytkin oli lippuja ns. laittomissa paikoissa. Myös kenttämestari oli paikalla. Valitettavasti näitä lippujen paikkoja on vanhemmilla kentillä ihan liian vähän ja griinit ovat liian pieniä. Kaltevuuksissakin olisi korjailtavaa. Usein kenttämestareita haukutaan syyttä suotta vääristä lipunpaikoista.
Ensiksikin greenin tulisi olla tarpeeksi suuri ja sillä tulisi olla 14 lipunpaikkaa eli lipulla tulisi olla kahden viikon kiertoaika, jolloin se olisi aina eripaikassa. Tämä greenin kulumisen takia. Nyt ei monillakaan kentällä ole läheskään tätä määrää lipunpaikkoja. Siksi lippuja joudutaan välillä laittamaan liian kalteviin ,huonoihin paikkoihin. Tämä näkyy tällaisina tuulisina päivinä, kun pallo lähtee jopa tuulen takia liikkumaan. Jos jotain kiinnostaa asia tarkemmin, niin kannattaa lukasta golfliiton kentänrakennusohjeet ja siitä griinien osuus. Siellä on tämä asia selostettu. Sitten haukutaan kenttähenkilökunta lippujen paikkojen suhteen, vaikka vika onkin griinien muotoilussa. Ongelma ei käytännössä poistu muutoin kuin rakentamalla greeni uusiksi.