18.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][34]
KilpailuaSuomalaista

Etusivu Foorumit Etsi Hakutulokset: "Konopiste"

15 hakutulosta - 1 - 15 (15 yhteensä)
 • Julkaisija
  Hakutulokset
 • #1284519

  Vastauksena viestiin: Golf Resort Konopiště

  Pelattiin viime toukokuussa Albatross ja BlackBridge, varsinkin Albatross hieno kenttä. Ei tosin moittimista BalckBridgenkään osalta. Aiemmin pelattu Karlstein ja Konopiste. Itse pidin Karlsteinin kentästä kovin. Konopiste on noista 4 kentästä kauimpana. Kentilla ei arkena ainakaan ollut ruuhkaa. Praha hieno kaupunki muuten nauttia vapaa-ajasta

  #1284381

  Vastauksena viestiin: Golf Resort Konopiště

  KL1

  Tuolla on jotain aiemilta vuosilta:

  https://golfpiste.com/forum/haku/Konopiste/

  #1284365

  Hei,

  Olemme lähdössä Tsekkeihin pelaamaan keväällä ja kysyisin kokemuksia Konopiste Resortista ja muista mahdollisista Prahan alueen kentistä? Mitä hyvä tietää ja mitä välttää pelireissulla?

  #1229428

  Vastauksena viestiin: BELEK

  Belek 2018

  Taas oli keväisen golfmatkan vuoro. Tuttu Tsekin Konopiste oli ensimmäisenä mielessä, mutta matkaa suunniteltaessa oli keli niin hyytävän kylmä Tsekeissä, että päädyimme muutaman vuoden tauon jälkeen suunnata Belekiin.
  Tässä kooste kokemuksista. Lento tehtiin Helsingistä Antalyaan Istanbulin kautta ja samaa reittiä takaisin. Lensin itse ensimmäistä kertaa Turkish Airlines koneella, mutta voin vilpittömästi todeta, että kokemus oli positiivinen. Palvelu oli hyvää, ja tarjoilut lennoilla kuuluivat automaattisesti lennon hintaan, kuten myös bägin kuljetukset. Todettakoon, että aina matkustaessani Finnairilla, on palvelu toiminut myös moitteettomasti, joten siltä osin mitään merkittävää eroa ei synny. Lentolipun hintaan syntyy kuitenkin merkittävä ero, kun Finnairin lentohintaan lisää 80 € bagin kuljetuksista + kulut ruokailuista ja ruokajuomista. Lisäksi Turkish Airlinesin koneet ovat uusia, joten matka taittuu mukavasti esimerkiksi leffaa katsoen: koneessa ilman erillistä maksua tarjolla oleva leffavalikoima on erittäin hyvä. Eli 220 € edestakaisin sisältäen kaikki mainitut palvelut, on erittäin edullinen hinta. Haittapuolena on koneenvaihto Istanbulissa, mikä lisää tietysti matkustusaikaa muutamalla tunnilla.

  Hotellimme oli Cornelia Deluxe. Lähes kaikki Belekin hotellit ovat tasokkaita, yleensä viiden tähden hotelleja. Cornelia Deluxe on suhteellisen pieni ja kompakti, mutta se on erittäin siisti, ja palvelu on poikkeuksellisen hyvää. Nuorella henkilökunnalla on todella hyvä palveluasenne, ja riippumatta missä päin hotellia asioi, on henkilökunta välittömästi tiedustelemassa, kuinka voivat palvella. Ryhmämme matkaajat ovat liikkuneet vuosien varrella ympäri maailmaa, mutta näin hyvään ja aktiiviseen palveluun ei oltu aiemmin törmätty. Buffet illallinen oli alueen hotellien normaalia tasoa, ja siihen sai mukavaa vaihtelua hotellin ala carte ravintoloista, joista löytyi esimerkiksi mureaa sisäfilepihviä. Ala carte ravintoloihin pääsee pienellä kympin lisämaksulla. Ravintoloiden valikoimasta löytyi mukava valikoima länsimaisia laatujuomia, esimerkiksi hyvää konjakkia. Tätä hotellia uskallan suositella erityisesti hyvän palvelun vuoksi.
  Tällä kertaa pelasimme Cornelian ja Lykian kentillä. Corneliassa on 3 laadukasta ja hyväkuntoista ysiä. Melko haastavia ne ovat, eli jos draiverilyönti on vähänkin epävireessä, kannattaa avauksiin käyttää tarkempia työkaluja. Lykian kenttä oli hieno kokemus. Se on links -kenttä n. 20 minuutin matkan päässä Belekistä. Mereltä puhalteleva tuuli vilvoitti pelaamista mukavasti 30 asteen lämmössä. Vastatuuleen pelatessa sai tehdä täyden päivätyön, jotta pisimmillä par-4 väylillä pääsi kolmella lyönnillä greenille. Vastaavasti takatuulessa pääsi hyvällä avauksella lähelle viheriötä. Tämä kenttä on ehdottomasti yksi alueen parhaista, ellei paras, ja tuo varmasti vaihtelua, jos pelaa alueen muita kenttiä.

  Varasimme koko paketin (paitsi lennot) Golf Tours Turkeylta, ja Piia Heinonen palveli erinomaisesti, vaikka jouduimmekin pieniä säätöjä pakettiin muutamaan otteeseen tekemään. Kuljetukset paikan päällä sujuivat hyvin, ja niihinkin saimme joustavasti muutoksia tehtyä. Kaiken kaikkiaan olimme niin tyytyväisiä, että ainakin kun Belekiin jatkossa matkaamme, tiedämme mistä paketin aiomme ottaa. Hyviä golfkohteita on tietysti ympäri maailmaa, mutta mielestäni hinta-laatusuhde on näissä Belekin paketeissa lyömätön. Voi sanoa niin, että hotellihuoneen hinnalla saa all-inclusive paketin, golfit ja kuljetukset. Kenttien ja hotellien taso on erinomainen. Tiedostan hyvin senkin, että joillakin on henkilökohtaisia preferenssejä mennä muihin maihin, ja nekin ovat ymmärrettäviä, mutta tässä kirjoituksessani halusin jakaa kokemuksia matkustamiseen, pelaamiseen ja majoittumiseen liittyen.

  Kävimme viime kesänä myös Tsekeissä kyläilemässä ja tykästyttiin todella!

  Konopiste on mielestäni hieno paikka pelailla ja oleskella. Mukavan lisän tuo uusi Spa osasto.
  Miinusta annan ilmastoinnin puuttumisesta! Pari yötä meni pyöriessä kun oli niin tuskaisen kuuma ja kostea! Ja onhan sieltä toki matkaa kylille jos menojalkaa vipattaa!

  Kävimme myös parin päivän reissulla Marianske Laznessa missä on historiallinen Royal Golf Club Marianske Lazne. Mukavan leppoisa kenttä jossa aistii historian!
  Myös Astoriassa tuli käytyä sillä reissulla.

  Tuo Marianske Laznen kylä on lähellä kenttää ja on kaunis paikka! Kannattaa vierailla!

  Kävin viime vuonna Tsekeissä pelaamassa ja bongasimme myös tuon Konopisteen. Verrattuna muihin paikallisiin kenttiin jäi vähän paska maku suuhun. Jengi kentällä melko snobia porukkaa, ei paljon tervehdi, katselee lähinnä nenävartta pitkin ja etiketistä ei hajuakaan. Griinit olivat täynnä korjaamattomia alastulojälkiä. Parhaimmillaan sai korjata puttilinjalta lähemmäs 10 monttua, ei kiva 🙁

  Konopisteen hintataso oli Suomen huippukenttien tasolla, niin GF kuin ravintolapalvelutkin osalta, paikalliseen hintatasoon nähden siis jumalattoman korkealla. Vaikka puitteet ovat hulppeat, niin paikka meikäläisen osalta taitaa olla nähty.

  Tuo jossain viestissä mainittu Berounin kenttä oli kokemus, kenttä oli kiva ja henkilökunta mahtavaa. Kenttä on rakennettu vanhaan metsästysmaastoon. Juttelimme jonkun paikallisen pelikaverin kanssa ja hän kertoi käyneensä faijansa kanssa skidinä villisikajahdissa maisemissa.

  Meidän edessä paino joku paikallinen firmakisa joten välillä peli meni vähän venttailuksi, mutta kenttähenkilökunta ja erityisesti sheriffi teki odottelusta leppoisaa.

  Sheriffi kävi aika ajoin kyselemässä kuinka peli kulkee ja ei ollut minkäänlaista painostuksen tunnetta pelinopeudesta pikemminkin päinvastoin. Kyseli jopa jos haluamme edetä nopeammin niin parin väylä päässä on tyhjää edessä ja kehotti skippaamaan pari väylää jo haluamme, siis keskelle kisailijoita:) Siihen ei ollut tarvetta. Kyselimme muuten sheriffiltä josko kentällä on jossain kohtaa taukokioskia mistä saa bisseä. Tuota ei ollut mutta ysi päättyy näppärästi klubille, minne hän kehotti menemää oluelle. Naureskeltiin että meneekö hänen piikkiin? Ei mennyt nuo klubilla juodut, mutta ravintoloitsija roudasi 10 tiille muovikassillisen olutta verhottuna jääpaloilla, eikä maksanut meille mitään! Noita oli kiva jaella kentällä kanssapelaajille. Ei tällaista Suomessa tapahdu, vai tapahtuuko?

  Vähän samanlainen leppoisa fiilis oli Beřovicen kentällä, mikä on lähempänä Prahan lentokenttää. Siellä pitää muuten golfautolla vedellä pitkin väyliä, raffeissa ajelu on kiellyttyä!

  Mulle jäi tosi hyvä fiilis noista Prahan ympäristön kentistä, kannattaa käydä ja bongata myös noita vähemmän tunnettuja, yllättävän hyvää palvelua ja hintataso todella maltillinen.

  Jos haluaa päästä matkajärjestelyissä helpolla niin osta suora lento Prahaan ja anna paikallisen matkatoimiston hoitaa järjestelyt. Yksi hyväksi todettu on Abante, sieltä saat kaikki kuljetuksista lähtien.

  Abante

  Viime huhtikuussa pelasin Konopiste Radeckyn, Berounin ja Karlstejnissa. Pidin erityisesti Karlstejnin kentästä, joka oli mäkinen ja toi siten haasteita avauksiin ja jatkolyönteihin. Beroun vaikutti mielenkiintoiselta huippukentältä, mutta järkyttävä tuuli pilasi golfkokemuksen. Nämä kaksi kenttää pelaisin mielelläni uudestaan. Radeckyn etuysillä oli muutamia sokkoavauksia, joista en pitänyt, mutta takaysi oli mielestäni upea. Takaysin takia Radecky on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

  Taksi ja hinta kannattaa sopia etukäteen ja kysellä suoraan klubilta normihintaa Prahasta, näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

  Tosiaan keväällä käytiin avaamassa golfkausi Tsekissä. Kentät olivat hyvässä kunnossa jo huhtikuussa. Pelasimme 3 eri kenttää, yhden kahdesti (Albatross). Aloitimme Berounista, jonne ajoimme suoraan lentokentältä, oli suht lähellä lentokenttää. Kaunis paikka, uudehko klubitalo. Kentällä on hurjat korkeuserot, golfautosuositus on paikallaan.
  Albatrossissa on huippukentän piirteitä. Kenttä on tilava, hyväkuntoinen ja huolella rakennetun näköinen.
  Konopiste on hieman kauempana Prahasta, taksikuskilla oli pieniä vaikeuksia löytää se. Ajoi yhdestä risteyksestä ohi. Paikka on kuitenkin hieno. Klubi on vanha metsästyslinna ja sen maille on tehty kaksi kaunista golfkenttää. Pelasimme Radeckyn. Kenttä on mukavan kumpuilevassa tammimetsässä, joka tuo mieleen keskieuroopan linnat ja ritarit.
  Tsekissä hinnat ovat edulliset, niin taksit kuin greenfeet, puhumattakaan kaikesta muusta.
  Golfmatka Tsekkeihin > peukalo ylös.

  #633915

  Vastauksena viestiin: Prahaan huhtikuun lopulla

  Kesäkuun puolivälissä menemme myös Tsekkeihin! Majapaikkana Konopiste, mutta käydään vaimon ja pojan kanssa katselemassa vähän muitakin kenttiä.
  Kiitos Tommylle pienestä infosta!

  #633914

  Vastauksena viestiin: Prahaan huhtikuun lopulla

  Prahassa tuli käytyä. Sääennustus piti osittain paikkansa, nimittäin niin, että 1.pnä oli tosiaan 24 astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Muinakin päivinä oli poutaa, mutta lämpötila putosi n. 10 astetta.
  1. kenttämme oli Beroun. Se on n. 30 min. päässä Prahan keskustasta. Kentän fasiliteetit on kunnossa. Klubirakennus on uuden näköinen ja hieno. Näin jälkeenpäin voi sanoa, että tällä kentällä jos missä, kannattaa ottaa auto. Takaysin puolessa välissä on niin kova nousu, että harvoin näkee. Reiän 12 jälkeen alkava usean väylän nousu vetää hapoille normikuntoisen kaverin varmasti. Muuten kenttä on melko avara ja draiveria ei tarvitse säästellä. Metsiä ei ole paljon ja sieltä pystyy pelaamaan, mutta palloa on aika vaikea löytää tammenlehtien seasta jos pallo vähän karkaa. Raffit olivat vielä helpot. Korkeuserojen takia ylhäältä on hienot näkymät esialppien maisemiin. Väylien ja griinien kunto oli ajankohtaan nähden hyvä. Ei kuitenkaan vielä täydessä iskussa. Gf n. 40€.

  2. kenttä oli Albatross. Kenttää pidetään ehkä Tsekin parhaimpana. Sitä se ehkä onkin, kesällä. Tilaa on ja kaikki on kohdillaan, modernin näköinen kenttä kaikkinensa, sopivasti maastonmuotoja. Hintakin oli kovempi, sähkökärryn kanssa n. 80 €. Edellisestä päivästä pelästyneenä otin sähkökärryn, koska sellainen oli tarjolla. Griinit vielä vähän pettymys, jotain raitaa.

  3. ja viimeinen kenttämme oli Konopiste. Siellä on kaksi kenttää, Radecky ja D´Este. Me pelasimme Radeckyn. Kenttä sijaitsee kauniissa keskieurooppalaisessa linnamaisemassa. Klubi on vanha metsästyslinna. Väylät aaltoilevat mukavasti ylös, alas ja sivuille. Sokkoväyliä ehkä liikaa, mutta muuten hyvä. Parhaat griinit, hieman nihkeät kuitenkin siihen nähden miltä ne näyttivät.

  Muuten Praha on ihan huippupaikka viettää aikaa ja varsinkin iltaa.

  #638696

  Vastauksena viestiin: Golfkentät Prahan ympäristössä?

  Itse busaan juuri reissua kavereiden kanssa syksyksi. Varasin 2*Konopiste ja 1* Karlstejn (www.karlstejn-golf.cz). Hinnat Konopiste 2000 CZK ja Karlstejn 2000 czk viikolla ja 3000 czk. Eli eivät mitään ihan halpoja.

  Konopiste vaatii greenfee maksut etukäteen, Karlstejn ei !

  #361846

  Vastauksena viestiin: Prahan kentät

  hupsista tuli typo se on tietenkin konopiste golf eikä konepiste 🙂

  #371726

  Vastauksena viestiin: Golfia Tsekeissä

  Konopiste oli aika hyvässä kunnossa keväällä, kun kävin sen pelaamassa. Muutama sokkoväylä, mutta muuten ihan kelpo kenttä prahan lähellä.Podebradya en suosittelisi hirveesti, oli aika huonossa kunnossa ja melkein puolet väylistä 90 asteen ’doglegejä’ eli rauta 5 avauksia. Konopisteen fee oli n. 45 euroa ja Podebrady puolet halvempi. Konopisteessä ihan hyvät pesutilat ja lukolliset kaapit, Podebradyssä ei saanut edes pyyhkeitä talon puolesta

  #371723

  Vastauksena viestiin: Golfia Tsekeissä

  Konopisteellä viime kesänä pelasin ja ihan siisti, aika avara kenttä kyseessä. Ja ei muuten ole kaukana Prahasta 🙂 joku 30km varmaan.

  #183889

  Aihe: Golfia Tsekeissä

  foorumissa Yleistä

  Olen menossa syyskuun loppupuolella Tsekkeihin(Praha).Aikomukseni on pelata muutamilla kentillä.Onko kellään kokemusta Konopiste,Karlovy Vary tai Podebradyn kentistä? Kertokaa,jos tiedätte jotain näistä kentistä.

15 hakutulosta - 1 - 15 (15 yhteensä)