Aihe: The Open selostus - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

The Open selostus

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu The Open selostus

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jk

    Viaplayn ohjelmatiedoissa taas pelkkä suomenkielinen selostus. Tietäisikö kukaan täällä foorumilla kuka nämä päätökset englanninkielisen selostuksen puuttumisesta oikeasti tekee? En enää keksi mihin voisi vedota että saisi tämän vaihtoehdon palautettua. Teknisesti olisi täysin mahdollista tarjota molemmat kielet, saisi sitten jokainen maksava asiakas mieleisensä vaihtoehdon. Harmittaa kun pitää ostaa erikseen SkySport tilaus kuukaudeksi että saa alkuperäisen selostuksen Openiin. Käsittääkseni Discovery tarjoaa molemmat kielet PGA Tourin kisoille silloin kun on suomenkielinen selostus tarjolla. Miksi ei Viaplay?

    Koska tälläkin (ja toisaalla) palstalla on 90% (oma arvioni) toivottu suomenkielisiä selostuksia, niin ehkä Viaplay.fi on tehnyt tästä omat johtopäätökset?

    Kysymys ei ole siitä halutaanko suomenkielinen selostus, vaan miksi ei ole valittavissa myös englannin kielinen selostus? Jokin syy varmaan on, mutta sitä ei ole kerrottu. PGA Tour lähetyksissä on valittavana useita eri kieliä sekä ’vain kentän äänet’. Voisihan joku haluta ruotsinkielisen selostuksen. Miksi se ei ole valittavisssa, vaikka lähetyksissä kyllä lukee kommentator svenska nimi? Kaikki Suomessa asuvat eivät ymmärrä suomenkieltä, niin heillekin olisi hyvää palvelua, jos kielen voisi vaihtaa. Selostukset eri kielillä on olemassa, mutta puuttuuko tekniikka vai mistä voi olla kyse?

    Minä ihmettelen ketkä pelaajat näkyvät ikkunassa Featured Group 1, Featured Group 2, Marquee Group jne. Miksei pelaajien nimet näy jossain?

    Feature groupit torstaina:
    Aamupäivä
    11:36: Jon Rahm, Tommy Fleetwood, Robert MacIntyre
    11:47: Ludvig Aberg, Bryson DeChambeau, Tom Kim

    Iltapäivä
    16:37: Tiger Woods, Xander Schauffele, Patrick Cantlay
    17:10: Jordan Spieth, Scottie Scheffler, Cameron Young

    Kiitos tiedosta. Mistä löysit nuo?

    Hienoa, että Viasatilla on nyt parasta laatua sekä selostajana että asiantuntijana, mitä Suomesta löytyy. Anttia ja Mikkoa kuunnellessa ei ole ikävä englannin eikä minkään muunkaan kielistä selostusta.

    Jk

    Jos haluat alkuperäisen lähetyksen Sky Sports -tiimin selostuksella niin täältä löytyy https://www.nowtv.com/watch-sky-sports-online. Palvelua on kokeiltu ja hyvin toimii kunhan VPN käytössä. Hyvää Open viikonloppua kaikille!

    Onhan tuo selostuskaksikko paras mahdollinen, mutta jos ajatellaan vähemmän itsekkäästi, niin miksi ei muutkin saatavilla olevat selostukset ole tarjolla?

    Ei herra jestas!! Joku amatööri(junnu?) stunttaa selostuskopissa 🙁

    Minusta Markus Luoma on varsin asiantunteva, perehtynyt ja sujuvasanainen selostaja.

    Dp

    Ehdottomasti samaa mieltä, kaverilla on loistava tulevaisuus edessä sittenkin, kun oma peliura joskus päättyy.

    ”Kysymys ei ole siitä halutaanko suomenkielinen selostus, vaan miksi ei ole valittavissa myös englannin kielinen selostus? Jokin syy varmaan on, mutta sitä ei ole kerrottu.”

    Eiköhän kysymys ole kustannussäästöstä,Viaplay keikkuu konkurssin partaalla,keväällä viimeksi oli toiminta vaakalaudalla.
    Toivottavasti menisi nurin ja Discovery,nykyinen MAX ottaisi myös Majorit ohjelmistoon,DP World tourista ei niin väliä.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: The Open selostus

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu The Open selostus