9.7.–16.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][29]
KilpailuaSuomalaista

Miamin kentät

Etusivu Foorumit Matkailu Miamin kentät

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632599 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen lähdössä joulun jälkeen Miamiin pelaamaan ja olisi kiva saada tietää hyvistä ja kohtuu hintaisista kentistä.

    #639579 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    ainakin laadukas… ja 5 eri kenttää

    Doral

    #639580 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuohon aikaan vuodesta hinnat ovat korkeimmillaan ja esim. Doral voi olla 150 taalan korvilla, mikä tietysti Euroopan hintatasoon verrattuna ei ole mitään.

    Suosittelen siitä huolimatta Doralia ihan maineensa vuoksi. Sitten hyviä ja kohtuuhintaisia (noin 60 taalaa sis. auto) Miamista pohjoiseen eli Browardin piirikunnassa ovat Inverrary (2 kenttää), Palm-Aire (4 kenttää) ja Pompano Beach Municipal (2 kenttää), jossa palloränni ja saa myös kävellä (minun suosikkini).

    Noin 100 taalan kenttiä on sitten vaikka huru mycket joka puolella. Suosittelen käyttämän kuponkeja, joita löytyy maanantain lehdistä, Miami Herald (Miami-Dade County) tai Sun Sentinel (Broward County).

    #639581 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannattaa tsekata myös : http://www.lastminutegolfer.com/Miami
    Muualla Floridassa hyvä saitti on http://www.golfnow.com, täältä myös hyviä tarjouksia muualle USAan. (Esim Orlandon kupeessa Marriott kenttä Grande Pines $45, normaalihinta yli $90)

    #639582 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    http://www.lastminutegolfer.com/Root/dPage.asp?page=specials

    http://miami-golf-courses.tee-times-usa.com/

    Ihan vaan vinkkinä, tässä on yksi kenttä, jonka kiertelin autolla (siellä sai myös kävellä). Vertaa hintaa Doraliin

    http://www.jcdsportsgroup.com/orangebrook/rates.htm

    Muistaakseni pelasin myös Bonaventuran tai jotain toisen kentän ja se oli makea. Pelasin myös pari muuta kenttä, jotka oli OK ja hinta alle 40 taaleria. Jossain oli vesirange ja siellä oli pelikaani paalun nokassa 200 jaardin päässä. Yritin sitä saada lentoon, mutta lyönti ei ollut tikissä.

    Twilight 13.00 OK, 14.00 hmm, 15.30 (kerkisin tämänkin yhden klenkkajalkaisen Floridan miehen kanssa kävellen). Huom ! Kierros meni 2 h 30 min. Muistaakseni pimeys iskee noin klo 18.00 ja aikas nopeasti. Jos edessä on hidastelijoita, niin kierros jää kesken.

    Valitettavasti olen hävittänyt linkkini (vuodelta 2004) Floridan osalta. Löysin googlella vielä paremman linkin, jossa oli kaikki kentät ja etäisyydet mm. Miamista autolla. Eti googlella kentän nimen perustella, kyllä jenkeillä nettisivuja löytyy. mm zoomattava kartta, jossa on golfkentät.

    Vielä jos olet Fort Lauderdale tienoilla, niin alla on linkki hyvään kioskiin jos haluaa ostaa jotain

    http://www.sawgrassmillsmall.com/static/node787.jsp

    #639583 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Herbus kirjoitti: (24.10.2006 0:53:01)
    Muistaakseni pelasin myös Bonaventuran tai jotain toisen kentän ja se oli makea. Pelasin myös pari muuta kenttä, jotka oli OK ja hinta alle 40 taaleria. Jossain oli vesirange ja siellä oli pelikaani paalun nokassa 200 jaardin päässä. Yritin sitä saada lentoon, mutta lyönti ei ollut tikissä.

    Vielä jos olet Fort Lauderdale tienoilla, niin alla on linkki hyvään kioskiin jos haluaa ostaa jotain
    http://www.sawgrassmillsmall.com/static/node787.jsp

    Tossa on muuten hyvä vinkki. Pelaa Bonaventuren (siellä on se vesirange) East Course vesiputousväylineen, sitten ajat 10 min Sawgrass Mills Mall, todella humangous Factory Outlet Mall, mm. uusi Nike Store. Kiertelet pari tuntia kaupoissa ja ajat 5 min katsomaan Flordia Panthersia ja Olli Jokista (toivottavasti Ville Peltonenkin on silloin pelikunnossa).

    #639584 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No nyt mä rupesin ittekin tutkii näitä saitteja ja muistui mieleeni Ft. Lauderdalessa Oak Tree Country Club.

    Oheinen linkki
    http://www.lastminutegolfer.com/Course/course.asp?courseid=1447

    Se on Semi-private kenttä, mutta ovat lopettaneet jäsenyyksien myymisen, koska on tulossa jotain isoja omistusrakenteellisia uudistuksia. Sitä odotellessa tarjoavat tosi edullista greenfeetä. Aivan uskomattoman hyvä layout tohon hintaan ja huippukunnossa ainakin kun keväällä pelasin.

    #639585 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    TJP

    Kannattaa katsoa oheisesta linkistä kenttiä ja hintoja.

    http://www.floridateetimesinc.com/

    Heillä on myös suomenkielistä palvelua (Merru). Pelasimme Miamissa 2005 tammikuussa seuraavat kentät ja hinnat olivat silloin seuraavat:
    Normandy Shores $ 59.85/h
    Presidential C.C./ $81.25/h (viikolla, koska hinta on teille edullisempi)
    Miami Shores/ $ 81.25/h

    Asuimme hotellissa Miami Beachissa ja nämä kentät olivat siedettävän taksimatkan päässä ja kohtuuedullisia. Eivät olleet kuitenkaan mitään huippukenttiä, mutta kohtuukunnossa kaikki. Hintaan sisältyy aina golf-auto, kun siellä ei kuntoilu amerikkalaiseen tapaan sovi kuvioon. Jollain näistä kentistä oli golf-autossa jopa tietokone, joka näytti väylä/greenikartan ja ilmoitti etäisyyden lipulle ym.

    #639586 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt tulee ulkomuistista n. 25 v vanhaa tietoa. Asustelin ko kylassa kolmisen vuotta ja pelasin aika usein Key Biscayne Links kentalla, joka oli parhaita ns public courseja ja hintakin silloin siedettava n.25 USD. Myos Doral tuli kierreltya, palloja tosin hukkui Blue Monsterilla enemman kuin kehtaa tunnustaa.
    Hieno on myos Biltmore hotellin vanha kentta, Coral Gables (jossa myos duunini sijaitsi).

    The older I get the better I was….

    #639587 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tässä muutama kenttä (100 milen säteellä):

    Paikka Kenttä Kommentit
    Miami Costa del Sol GC Hyvä
    Miami Country Club of Miami Oli kunnostuksessa 2v. sitten
    Margate Carolina Club Hyvä
    Margate Oriole GC
    Miami Springs Miami Springs G&CC Hyvä
    Perrine (Miami) Palmetto GC
    Royal Palm Beach Tradition GC Huonokuntoinen
    Royal Palm Beach The Village GC
    West Palm Beach Palm Beach Lakes GC
    Hallandale Beach The Diplomat Country Club&Spa Kallis
    Fort Lauderdale The American Golfers Club Par 3
    Delray Beach Delray Beach GC
    Boynton Beach The links at Boynton Beach
    Boca Raton Boca Dunes G&CC Hyvä,kallis
    Boca Raton Southwinds GC

    Hinnat kannattaa tarkistaa. Nämä ovat public tai semi private kenttiä. Jenkeissä omistajuus voi kyllä vaihtua tosi nopeasti eli kannattaa tarkistaa tiedot.

    #639588 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Doralissa on monta todella hienoa kenttää. Kannattaa tsekata eri kenttien hinnat koska Blue monster on kuuluisin ja siksi ylivoimaisesti kallein. Kuitenkin myös red,gold ja white kentät on hienoja. On kyllä kokonaisuudessaan sellainen country club että persaukiset ei silmille hyppele..

    Floridan reissu lähenee ja eka lähtöaika on varattu Orlandoon Osprey Ridgelle. Muutaman yön jälkeen auton keula laitetaan kohti Miamia Beachia. Sillä sektorilla on edelleen kentän valinta kesken. Jos pelipäiväksi valikoituu lähtöpäivä, täytynee pelata suht lähellä Miamia. Doralit houkuttelee, mutta onko kokemuksia Crandon Parkista.
    Tuo Fukken mainitsema Oak Tree Country Club vaikuttaa lupaavalta ja voisi osua matkalle jos vaikka lähtisi kavereita moikkaamaan Lake Worthiin.

    Mä olen vähän miettinyt, jos Orlandosta ostaisi jonkulaisen setin kotiin tuotavaksi. Omia kun tuonne ei kannata kahden rundia takia raahata mukana. Itse en kyllä tartte kuin uuden bägin, wedget ja pienen väyläpuun/hybridin. Voisin jopa harkita jotain vähän käytettyjäkin. Jospa tekisikin Tetsat ja ostais ne regu-varsilla. Pintapuolisella etsimisellä näyttäisi siltä, että ei tuonne kannata ottaa mukaan edes kenkiä. Mistäs ’katukaupasta’ Orlandon seudulla kannattaa hakea kamat?

    No enhän mä malttanut olla varaamatta lähtöaikaa tuonne Bonaventuren East Courselle, kun sieltä vielä sopivia lähtöaikoja löytyi. Jääköön Doralit seuraavaan kertaan.

    Paksupekka kirjoitti: (4.1.2007 0:51:29)
    Tuo Fukken mainitsema Oak Tree Country Club vaikuttaa lupaavalta ja voisi osua matkalle jos vaikka lähtisi kavereita moikkaamaan Lake Worthiin.

    Just kuulin, että Oak Tree Country Club pantiin kiinni ja avataan remontin jälkeen uudella omistuskuviolla … joskus.

    Paksupekka kirjoitti: (4.1.2007 0:51:29)
    Mistäs ’katukaupasta’ Orlandon seudulla kannattaa hakea kamat?

    No Kissimmeessä on ainakin yks ihan jees Edwin Wattsin liike. Jos erikoistarjoukset ja vanhat mallit kelpaa, saat varmasti edullisesti. Sen sijaan uudet merkkimailat ovat aika lähellä niitä hintoja, millä Suomestakin saa.

    fukke diise saisse kirjoitti: (4.1.2007 5:13:25)

    Paksupekka kirjoitti: (4.1.2007 0:51:29)
    Mistäs ’katukaupasta’ Orlandon seudulla kannattaa hakea kamat?

    No Kissimmeessä on ainakin yks ihan jees Edwin Wattsin liike. Jos erikoistarjoukset ja vanhat mallit kelpaa, saat varmasti edullisesti. Sen sijaan uudet merkkimailat ovat aika lähellä niitä hintoja, millä Suomestakin saa.

    Vanhat mallit kelpaa oikein hyvin, siistit käytetytkin menee. Jos sattuu löytymään, niin omaan käyttöön voisin ottaa Hoganin Carnoustie wedget, teräsvartisen V-Steel puufemman ja jonkun asiallisen bägin. Loput kamat laitan todennäköisesti kiertoon.
    Täytyykin heti reissun alussa ilahduttaa rouvaa kiertelemällä golfkauppoja 😉

    Fukken mainitsemia Edwin Watts-liikeitä on melko runsaasti koko niemimaalla, Miamin suunnalla myös. Valikoimaa riittää ja palvelu pelaa. Ainakin kun itse ostin muutama vuosi sitten uudet raudat ko. liikkeestä Fort Lauderdalesta, niin ei huolinu alkaa käytettyjä kattelee. Sen verran mainiot olivat hinnat verrattuna Eurooppaan. Tinkiminen kuuluu ehdottomasti asiaan. Tosin USA:n hintataso lienee noussut niistä ajoista.

    Tätä ketjua lueskellessa tekee mieli itkeä itsensä uneen: Olin juri aloittanut golfin kun asuimme 11 yötä Doralissa perheemme kanssa. En tajunnut tuolloin juuri muuta kuin että onpas kiva hotelli ja kenttä. Nykyään osaisin kenties arvostaa paikkaa hieman enemmän kun on edes joku näkemys itse pelistä ja kentistä. Pitäisi vaan ensin voittaa lotossa ottaakseen revanssin…

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Miamin kentät

Etusivu Foorumit Matkailu Miamin kentät