Aihe: Matrix golfmatkat scramble tour 2024 - Golfpiste.com

10.9.–17.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[24][26]
KilpailuaSuomalaista

Matrix golfmatkat scramble tour 2024

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Matrix golfmatkat scramble tour 2024

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moron!

    Oletteko osallistuneet tämän srcambletourin kisoihin? Olen menossa vieraspelaajana ekaa kertaan mukaan Peuramaan osakilpailuun vieraspelaajana sunnuntaina. Peuramaalta kaveri laittoi juuri viestiä kun lähtötiit olivat ilmestyneet, toivottavasti vitsillä, että näyttää olevan lähtö”arvonta” suoritettu niin, että tutut parit pelaavat keskenään. Onko Tourin aiemmissa osakilpailussa ollut sama touhu, voittajia ei kai ole löytynyt näistä ennalta tutuista pareista?

    t. Lade

    Scramble on nykygolfin syöpä.

    Selatkaa vaikka Englannin kenttien kisakalentereita, niin ETTE löydä scramble kilpailuja.

    Golfissa on aika usein tilanne, jossa tutut pelaavat keskenään. Jopa isoissa kisoissa, pelaajat ovat enemmän tai vähemmän tuttuja toisilleen. Kanssapelaajat eivät kuitenkaan ole toistensa tuomareita, joten missä ongelma. Epäiletkö jonkinlaista sopupeliä tai kimpassa huijaamista?

    Mahtoiko kysyjä tarkoittaa että kaksi toisilleen tuttua paria pelaa keskenään samassa lähdössä?

    Tällaisessa saattaa olla riskin paikka jos pelataan esim. matkapalkinnosta. Näin siitä huolimatta että peli perustuu rehellisyyteen. Saattaa ”ihan pienet” sääntörikkeet jäädä huomioimatta ja ”pallo mennä varmuudella” vesiesteeseen.

    Scramble kisat on golffin pelastus, mutta palkinnot ei saa olla lippalakkia arvokkaampaa.

    Tasoituksellisissa kisoissa kaikki palkinnot pitäisi arpoa. Parhaat pisteet keränneelle voisi antaa kunniakirjan.

    Juuri tämä oli mielessä, pikkurikkeitä huomioimatta tulee helposti lyönti tai kaksi vähemmän. Ja nämä scramblet ratkeavat järjestään yhteen lyöntiin.

    Vaikka tarkoituksena on varmasti vain hakea tutusta parista mukavaa peliseuraa pitkälle kisalle, niin sitten saattaa tulla myös näitä lipsumisia, joissa katsotaan kaveriparin pikkurikkeitä sormien läpi.

    mutta kuten totesin, golfkisoissa 90% pelataan siten, että ryhmässä on vain tuttuja. Myös ammattilaistasolla pelaajat ovat enemmän tai vähemmän tuttuja keskenään. Eli epäselväksi jää, mikä näistä scramble-kisoista tekee niin poikkeavan.

    ”Eli epäselväksi jää, mikä näistä scramble-kisoista tekee niin poikkeavan.”

    Mun-tapa-pelata -pelaajien moraali ja kameroiden puute…

    Scramble-kisoja on korkeintaan 1% kaikista kisoista ja kameroita näkyy hyvin harvakseltaan klubikisoissa eikä edes toureillakaan, joita Suomessakin pelataan parikymmentä vuosittain. Esimerkkinä seurasin M50 SM-kisaa, eikä kameroita ollut tavallista kesäpäivää enempää ja kisaajat olivat toisilleen melko tuttuja kaikki.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Matrix golfmatkat scramble tour 2024

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Matrix golfmatkat scramble tour 2024