Aihe: Kotikenttänne hell hole ?? - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Kotikenttänne hell hole ??

Etusivu Foorumit Yleistä Kotikenttänne hell hole ??

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä on kotikenttänne kortintappaja ? OGK:n Sangin kentällä (ainakin itselleni) reiällä 8 PARin teko tuottaa tuskaa. Väylä on kokonaan ympäröity hiekalla. Avauslyönti pitää saada mäntyjen kaventamaan nieluun. Vähänkään vinot lyönnit ovat Saharan kokoisassa hietikossa Avauksesta jos selviät kunnialla niin lähestymisiä on vastaanottamassa ylösnostettu poikittainen griini ympäröitynä kivikkoisalla metsällä. Jos kaikesta huolimatta pääset puttaamaan birkkua/paria, niin griinin piilokallistukset romuttavat toiveet… Lue lisää: OGK, Sanki 8

    Nordcenterin Freamilla se on mielestäni n:o 4, Caddie’s Hill – todella jyrkkä ylämäki par 4.

    Täällä Imatralla tuo hell hole on 16, joka on pirun kapea, lyhyt(300m) par 4. Out oikealla(moottoritie)koko matkan, vesi vasemmalla, sekä greenin edessä. Noin 80 metriä ennen greeniä lähes keskellä väylää seisoo puu. Lisähaasteen tuovat väylän puolessa välissä oikealla sijaitsevat kaksi bunkkeria. Tällä väylällä on tullut tuhottua aika monta kierrosta. Tuon väylän ansiosta olisin valmis suosittelemaan Kuroselle Ronald Fream-palkintoa.

    Joroisten kortintappaja taitaa olla väylä 11. par 4 jonka avaus täytyy lyödä joen yli, jos paria havittelee. Vain väylän vasemmasta reunasta voi greenille lähteä suoraan eikä tarvitse oikasta metsä kielekkeen yli. greenin takana vaani vielä bunkkeri joka armotta imaisee liian pitkät lähestymiset.

    Bogey on väylällä jopa hyvä tulos.

    Eiköhän bogi ole 16.3 händärille melkein aina hyvä tulos minullekkin se on vaikka händäri 14.6.

    Pelatessani talmassa master-kenttää on uudeksi hell holeksi muodostunut uusi 16 väylä periaatteessa helppo keltaisilta vain 291 metrinen par 4, jossa birdieitäkin on tullut tehtyä mutta viimeiset kerrat on tullut lyötyä pitkäksi erittäin syvään bunkkeriin josta mahdollisesti vielä takaisin griinin edessä vaanivaan toiseen bunkkeriin, jolloin tupla tai huonompi on ollut aina tuloksena

    Talmassa Master -kentän väylä 16 ei ole oikeastaan hell hole vaan pikemminkin ass hole.

    Lähestymislyönnin suunnassa greeniä vain 2 metriä. Bunkkeri edessä ja takana. Tavoittele sitä nyt sitten avauksesta riippuen rauta ysillä tai kasilla. Lisämaustetta lähestymiseen tekee se, että sen joutuu lyömään sokkona.

    15 ja 16 olisi pitänyt rakentaa kiertämään toisin päin. Avaus 16 greeniltä, jne.

    Odotan mielenkiinnolla pappa Tilanderin virallista arvostelua poikansa suunnittelemista väylistä. Valmista kenttää osaa arvostella jokainen. Ammattitaitoiset arkkitehdit ovatkin sitten jo pienempi porukka.

    Moni on varmasti muuta mieltä, mutta minusta LPG:n hell hole on nelonen. Ei se ole pitkä, ja hcpkin on vain 13, mutta minusta se on aivan mahdoton! Draivin täytyy olla todella korkea että päästään mäen päälle, siitä ei ole reikään kuin 100 metriä, mutta griinin edessä on kolme todella syvää bunkkeria ja se on niin helkkarin korkealla, että lyönti on käytännössä sokkolyönti. Ja heti griinin takana on jyrkkä mäki, josta pallot eivät paksun raffin takia rulli takaisin, vaan joudutaan lyömään todella vaikea alamäkilyönti. Tiedä onko vika vain minussa, mutta minusta reikä on ihan mahdoton!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Kotikenttänne hell hole ??

Etusivu Foorumit Yleistä Kotikenttänne hell hole ??