Aihe: Koska golfkausi Suomessa alkaa - Golfpiste.com

29.10.-5.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][15]
KilpailuaSuomalaista

Koska golfkausi Suomessa alkaa

Etusivu Foorumit Yleistä Koska golfkausi Suomessa alkaa

Esillä 25 viestiä, 101 - 125 (kaikkiaan 222)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Rauski kirjoitti: (20.3.2011 18:17:28)
    Mutta samainen ennuste ilmoittelee tuonne 25-28p huipussaan tuollaista 13 asten pakkaisa ja lämpimilläänkin vain noin -4, ei siinä perhana tuo lumi sula ja vielä kun muistaa että se saakelin greeniruohon vaatii vuorokauden keskilämmöksi tuollaiset +7 ennenkuin alkaa kasvamaan….perhanan perhana….

    Minä puolestani muistan joskus lukeneeni jostakin, että peruna vaatii +6 asteisen mullan lämpötilan, ennen kuin kandee istuttaa, joten vaikuttaa siltä, että kotimaista uutta perunaa saadaan vasta joskus juhannuksen jälkeen. Perhanan perhanan perhana! Prboy, minkä teit!

    Johtaja XXL kirjoitti: (21.3.2011 10:47:11)
    …, joten vaikuttaa siltä, että kotimaista uutta perunaa saadaan vasta joskus juhannuksen jälkeen. …

    Eipä kanttarelliakaan juur aikaisemmin saa. Että tässäkään mielessä ei juurikaan pelättävää ole.

    Lopettakaas ny isot miähet toi panikointi.

    Voi tehdä tiukkaa tuo minun arvaukseni 26.3, mutta toisaalta Range on jo auki. Hopihopi vaan kenttää avaamaan lauantaiksi.

    Putti-Possu kirjoitti: (21.3.2011 16:24:43)
    Voi tehdä tiukkaa tuo minun arvaukseni 26.3, mutta toisaalta Range on jo auki. Hopihopi vaan kenttää avaamaan lauantaiksi.

    Häh. Kun vaihdat 3:n tilalle 4:n niin aletaan olla hehtaarilla.

    Mielellään olisin kyllä täysin väärässä, ei siinä.

    kebax kirjoitti: (21.3.2011 15:01:03)

    Johtaja XXL kirjoitti: (21.3.2011 10:47:11)
    …, joten vaikuttaa siltä, että kotimaista uutta perunaa saadaan vasta joskus juhannuksen jälkeen. …

    Eipä kanttarelliakaan juur aikaisemmin saa.

    No ei saa kantarellejä tätä menoa, mutta silliä onneksi saa; Appaa ja Oupoita ja mitä näitä on purkissa. Mikäs sen parempaa, kuin palanen matjes-silliä uuden perunan kyljessä, nautittuna kesäillassa kylmän oluen kiilaamana, patiolla, koiraspeipon tarinoidessa kuusenoksalla, juuri sen kuusen, jonka juurella kesäasunto. Vaan koska pääsemme, perkele, tästä idyllistä nauttimaan, häh?

    Nohnoh. Eipäs nyt vaivuta epätoivoon. Kuuluisalla Hki-Vantaan kentällä tänään lumi solissut vetenä ojaan sentin verran, eli lunta enää 73 cm. Sentin enemmän siis kuin pari viikkoa sitten, eli vaikuttaa siltä että Juhannuksena ei olekkaan 88 cm lunta vaan ainoastaan 80 cm. Kuulostaa lupaavalta!

    EFC

    Henkka kirjoitti: (22.3.2011 11:37:16)
    Nohnoh. Eipäs nyt vaivuta epätoivoon. Kuuluisalla Hki-Vantaan kentällä tänään lumi solissut vetenä ojaan sentin verran, eli lunta enää 73 cm. Sentin enemmän siis kuin pari viikkoa sitten, eli vaikuttaa siltä että Juhannuksena ei olekkaan 88 cm lunta vaan ainoastaan 80 cm. Kuulostaa lupaavalta!

    Positiivinen asenne ainakin on Henkalla kohdallaan. Mutta ainakin juuri nyt lumet saa kyytiä, valitettavasti pakkaset ovat jo loppuviikoksi tulollaan.

    Ihminen unohtaa autuaasti asioita. Henkkulikin on sen ikäinen ukko että varmasti muistaa minkälaisia nämä normaalitalvet ovat olleet kunhan vaan pinnistää. Ja jos ei sitä halua muistaa niin voin luvata että kyllä ne lumet siitä sulaa. Viimeistään ennen loppusyksyn ensilumia.

    Johtaja XXL kirjoitti: (21.3.2011 10:47:11)

    Rauski kirjoitti: (20.3.2011 18:17:28)
    Mutta samainen ennuste ilmoittelee tuonne 25-28p huipussaan tuollaista 13 asten pakkaisa ja lämpimilläänkin vain noin -4, ei siinä perhana tuo lumi sula ja vielä kun muistaa että se saakelin greeniruohon vaatii vuorokauden keskilämmöksi tuollaiset +7 ennenkuin alkaa kasvamaan….perhanan perhana….

    Minä puolestani muistan joskus lukeneeni jostakin, että peruna vaatii +6 asteisen mullan lämpötilan, ennen kuin kandee istuttaa, joten vaikuttaa siltä, että kotimaista uutta perunaa saadaan vasta joskus juhannuksen jälkeen. Perhanan perhanan perhana! Prboy, minkä teit!

    Ehkä olisikin parempi jättää noi perunat kokonaan pois, kun näin oiva mahdollisuus tulee eteen.

    Itse tein näin….

    Nimim entinen XXL

    Bogikone kirjoitti: (22.3.2011 18:19:32)
    Ehkä olisikin parempi jättää noi perunat kokonaan pois, kun näin oiva mahdollisuus tulee eteen.

    Itse tein näin….

    Nimim entinen XXL

    Olkoon siis näin. Jätän uudet perunat pois juhannukseen saakka ja siihen asti syön vain ranskalaisia. Vai miten se menee?

    Nimetön

    Johtaja XXL kirjoitti: (23.3.2011 8:39:56)

    Bogikone kirjoitti: (22.3.2011 18:19:32)
    Ehkä olisikin parempi jättää noi perunat kokonaan pois, kun näin oiva mahdollisuus tulee eteen.

    Itse tein näin….

    Nimim entinen XXL

    Olkoon siis näin. Jätän uudet perunat pois juhannukseen saakka ja siihen asti syön vain ranskalaisia. Vai miten se menee?

    Aijai, kohtaa alkaa melekonen VHH-saarna.

    Johtaja XXL kirjoitti: (23.3.2011 8:39:56)
    … Olkoon siis näin. Jätän uudet perunat pois juhannukseen saakka ja siihen asti syön vain ranskalaisia. …

    Ranskalaisten kyljessä on varmaan nauravat nakit?

    Golf-kausihan on jo täydessä käynnissä Paltamossa. Griinit ovat kuvien mukaan paremmassa kunnossa kuin useimmilla kentillä keskikesällä.

    kebax kirjoitti: (23.3.2011 9:24:14)
    Ranskalaisten kyljessä on varmaan nauravat nakit?

    Tästä tuli sujuvasti mieleen, kuinka Hotel Kämpin Vappu-lounaalla saa hovimestarin haukomaan henkeä tilaamalla: Silliä ála Russe ranskalaislla perunoilla ja juomaksi Coca-Colaa ja konjakkia!

    Mä olen tässä viimeaikoina innostunut höystämään pöperöitä parsakaalilla. Sen kun kiehauttaa suolavedessä, maustaa hunajalla ja kaiken kruunuksi vielä kimpale voita niin jo vot. Nyt uusia persunoita (ja kanttarelleja) odotellessa oliskohan se nyt kuinkakin iso etikettivirhe laittaa lautaselle parsakaalia ja silliä?

    Parsakaali on vallan viehättävä ja maukas vihannes, joka sopii mitä moninaisimpiin eväisiin. Itse en voi kuvitella wokkia ilman broccolia. Sillin höysteenä se kyllä kuulostaa melkoisen cross cookingilta, muta kukapa kieltää, saati estää, kokeilemasta! Palan painikkeeksi sopinee mojito tai pina colada kuin sormi silmään!

    Mojito kuullostaa hyvältä. Olisikohan sillikaviaari sopiva muoto prokkolin kyljessä?

    Jotenkin aavistelen, johtuneeko kohisten saapuvasta keväästä, että prokkoli suorastaan huutaa sillikaviaaria kylkeensä, kuten mojito rommia.

    Palataanpas ruokakulttuurista aiheeseen. Tänä iltana näyttää alkavan mukava pakkasjakso joka kestää ainakin tuonne 1.4 saakka. Öisin pakkasta 5-12 astetta. Päivisin näyttäisi kuitenkin oelvan tuossa lähes nollan tuntumassa. Ei sula lumet. Tämä koski siis etelää eikä Lappia. Perhanan, Perhanan, Saakeli…..

    No sitä suuremmalla syyllä on paree pysytellä sisätiloissa kokkaamassa. Toisaalta kun kelit lämpenee niin sittenhän voikin siirtyä terassille kokkailemaan. Vaan kyllähän sen golfkauden alku silloin alkaa varmaan olemaan jo lähellä. Siis jos lumet sattuu sulamaan ennen syksyä.

    Alkuviikosta käväistään yhtenä päivänä reilusti plussalla, mutta sitten taas mennään miinukselle ja reippaasti. Kylmä jatkuu huhtikuulle ja huonoimmassa skenaariossa pitkälle huhtikuuta.

    Tässä alkaa kuulkas hyvät ystävät olla kohta aloittaminen ennen vappuakin vaarassa. Sitten kun lumet lopulta sulavat hukutaan veteen. Että tämmöinen vuosi vaihteeksi.

    Noniin! Tasan viikon päästä tapahtuu iso käänne! Törähtää reilusti plussalle, eikä yöksikään jaksa enää miinukselle. Terve tuloa kevättulvat!

    sdriver kirjoitti: (25.3.2011 8:48:24)

    Noniin! Tasan viikon päästä tapahtuu iso käänne! Törähtää reilusti plussalle, eikä yöksikään jaksa enää miinukselle. Terve tuloa kevättulvat!

    Mitä säätiedotetta seuraat? Forecakin lupaa reilusti lämpöä, mutta vähän pidemmälle. Noi vaihtelee tosin niin nopeasti että ihan hyvin voi jo maanantaina olla +10 mitä ennustetta sitten haluaakaan katsoa.

    BTW: Aamulla töihin ajellessani katselin ympärilleni. Muut autolijat lienevät sitä mieltä että voisin tehdä sen useamminkin, mutta ketkä kehä ykköstä päivittäin jurraavat, katsokaapas lännestä tullessa Leppävaaran tunnelin jälkeen vasenta penkkaa ennen kahdeksan kympin rajoituksen alkamista. Siellä oli ihan selviä vihreitä kämmenen kokoisia laikkuja. Sen verran vauhdilla menin ohi (viiden kympin rajoitus nääs), että tarkempi analysointi jäi tekemättä, mutta laikkuja oli useita ja nurmen pituus jo muutaman sentin.

    Elkää välittäköö ,en minäkään uskoisi jos joku muu sen sanoisi, mutta katsokaa itse kun ohi ajatte.

    Henkka kirjoitti: (25.3.2011 9:16:00)

    sdriver kirjoitti: (25.3.2011 8:48:24)

    Noniin! Tasan viikon päästä tapahtuu iso käänne! Törähtää reilusti plussalle, eikä yöksikään jaksa enää miinukselle. Terve tuloa kevättulvat!

    Mitä säätiedotetta seuraat? Forecakin lupaa reilusti lämpöä, mutta vähän pidemmälle. Noi vaihtelee tosin niin nopeasti että ihan hyvin voi jo maanantaina olla +10 mitä ennustetta sitten haluaakaan katsoa.

    Kalenterista katsoin.

    sdriver kirjoitti: (25.3.2011 10:23:35)

    Henkka kirjoitti: (25.3.2011 9:16:00)

    sdriver kirjoitti: (25.3.2011 8:48:24)

    Noniin! Tasan viikon päästä tapahtuu iso käänne! Törähtää reilusti plussalle, eikä yöksikään jaksa enää miinukselle. Terve tuloa kevättulvat!

    Mitä säätiedotetta seuraat? Forecakin lupaa reilusti lämpöä, mutta vähän pidemmälle. Noi vaihtelee tosin niin nopeasti että ihan hyvin voi jo maanantaina olla +10 mitä ennustetta sitten haluaakaan katsoa.

    Kalenterista katsoin.

    Ahaa. No se on kieltämättä lupaava sääennuste. Vähän epätarkka tosin.

Esillä 25 viestiä, 101 - 125 (kaikkiaan 222)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #446680 kohteessaKoska golfkausi Suomessa alkaa

Etusivu Foorumit Yleistä Koska golfkausi Suomessa alkaa