Aihe: Huonosti käyttäytyvät golfclubit - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Huonosti käyttäytyvät golfclubit

Etusivu Foorumit Yleistä Huonosti käyttäytyvät golfclubit

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Eri keskustelupalstoissa on puhuttu paljon huonosti käyttäytyvistä golfpelaajista, mutta mitä mieltä olette golfclubista joka ei päästä muita kuin omia jäseniään harjoittelemaan rangelle? Kuullostaa lapselliselta, mutta tällainen tilanne on Pieksämäellä sijaitsevalla Anolan golfkentällä. Sitä pääsisikö rangelle jonkun seuran jäsenen kanssa en tiedä, mutta eikö rangen pitäisi olla avoin harjoittelupaikka kaikille? Kentät ovat eri asia, mutta tuskin siitä huolimatta Suomesta löytyy yhtään kenttää joka olisi kaikkina viikonpäivinä suljettu greenfee -pelaajilta. Jos kerran huonosti käyttäytyvät pelaajat voidaan poistaa golfkentältä, niin mitä pitää tehdä huonosti käyttäytyville golfkentille? Erottaa Suomen Golfliitosta vai mitä?

    Talmassa rangelle pääsee vain jos on jäsen tai greenfee pelaaja. Mutta tosin talmassa on kaksi rangea, toinen jäsenille ja greenfee pelaajille ja toinen muille.

    Kyllä Anolan rangelle pääsi ainakin pari vuotta sitten vieraspelaajatkin. Range on muuten samalla 1. reiän väylää… Kerrankin kun sai väyläosuman, niin eihän sitä omaa palloa meinannut löytää muiden satojen pallojen joukosta. Kenttä on muutenkin varsin persoonallinen…, tarkempi selvitys kenttärankingissa.

    Käykää testaamassa Suomen huonoin golfkenttä, kokemus jota ei varmasti unohda.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Huonosti käyttäytyvät golfclubit

Etusivu Foorumit Yleistä Huonosti käyttäytyvät golfclubit