Aihe: Huonon seuran vaikutus pelaaamiseen… - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Huonon seuran vaikutus pelaaamiseen…

Etusivu Foorumit Yleistä Huonon seuran vaikutus pelaaamiseen…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tiedän, että peliseura ei saisi vaikuttaa omaan pelaamiseesi, mutta minkäs teet kun mennä viikolla olin kilpailuissa…. ja kappas vaan, pelaajaalle (minulle) oli kertynyt penalteja jo ennen kuin olin edes koskenut mailoihini!!!!!!!!!! Muut heput ryhmässäni olivat yhtä mieltä siitä, että menettelin kantobägini kanssa aivan sääntöjen mukaan….. oli ilo pelata kyseisen henkilön merkattavana…..

    Siis häh? Mitä sitten oikein teit sen kantobägisi kanssa? Jutun pointti meni kyllä ainakin minulta täysin ohi…

    Mistähän niitä rankkuja on voinut saada ennen peliä? Myöhästymisestä kenties? En ainakaan oikosaltaan muista miten esim. kantobagistä voisi niitä tulla, jollei sitten ole liikaa mailoja. On tietysti olemassa etikettijuttuja (esim. bagin laittaminen greenille tai tiiauspaikalle), muttei niistäkään mitään ylimääräisiä lyöntejä anneta rangaistukseksi.

    Sääntöjä pitää tietenkin aina noudattaa. Mutta sellaista sattuu että niitä tulkitaan ja muistetaan väärin kentällä. Merkkari voi kyllä sanoa mielipiteensä tilanteesta, ja jopa merkata korttiin rankun jota pelaaja ei hyväksy. Tässä kohtaa olisi tärkeää saada tuomarin tulkinta asiaan. Tai tilanne kannattaa pelata kahdella tavalla, sekä merkkarin että pelaajan tulkinnan mukaisesti.

    Loppujen lopuksi on kuitenkin niin että jollei tuomari tai joku muu pelaaja, löydä lisänäyttöä merkkaajan väittämään virhetilanteeseen, niin pelaajan sana voittaa.

    Myöhästymisestä voi tulla rankkuja, mutta ei kai ylimääräisistä mailoista ennen kuin on aloittanut pelin. Lisäksi minusta säännöt sallivat sen, että voi ottaa mukaan liikaa mailoja, jos ennen aloittamista kertoo, mitä niistä ei aio käyttää pelissä. Mitään järkeähän ylimääräisten mukana raahaamisessa ei ole.

    Käsittääkseni tuomari sanoo kilpailussa viimeisen sanan, joten jos ryhmässä muutkin ovat pelaajan puolella, ei merkkarin sanomisella ole juurikaan merkitystä.

    Kerro ihmeessä, mistä ne rankut sait. Etikettijutuista kun ei rankkuja tule.

    Sääntöjen mukaan pelaajalla saa olla kierrokselle lähtiessään enntään 14 mailaa. Säännöissä on kerrottu rangaistukset ja oikea menettely sellaisissa tapauksissa, että ylimääräisiä mailoja löytyy kesken kierroksen.
    Mikäli pelaaja tietoisesti lähtee kilpailukierrokselle 15 mailaa bägissään, rankkareita tulee, eikä mitkään puheet ennen avausta ykköstiiltä auta.

    Voiko tosiaan saada rankkuja jo ennen yks tiin avausta? Kuulostaa hiukan kummalta, sillä eihän peli ole vielä alkanut.. 😮

    Asia on jo kerran täällä todettukin, mutta alle 5 minuutin myöhästymisrangaistus tulee periaatteessa jo ennen ykkösen avausta. Jos kierrokselle lähdet, tiiltä lähtee kolmas lyönti.

    Juu, myöhästymisestä kyllä, mutta eihän ylimääräisistä mailoista tule rankkuja ennen kuin on avauksen suorittanut, tietenkin jos jotain mailaa ei ole hylännyt… Sitä mää vaan…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Huonon seuran vaikutus pelaaamiseen…

Etusivu Foorumit Yleistä Huonon seuran vaikutus pelaaamiseen…