Aihe: Harjoitus-svingi? - Golfpiste.com

3.9.–10.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][20]
KilpailuaSuomalaista

Harjoitus-svingi?

Etusivu Foorumit Yleistä Harjoitus-svingi?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • voisitteko kertoa muiden kenttien käytännöstä harjoitus-svingi kiellosta tiiausalueella. koskeeko se ilmassa suoritettua svingiä, vai pelkästään maahan osuvaa lyöntiä??

    Golfsäännöissä (sääntö 33-8) paikallissäännöistä mainitaan, että toimikunta voi laatia paikallissääntöjä epätavallisia olosuhteita varten. Huonosti ruohopeitteinen tiiauspaikka ei ole epätavallinen kenttäolosuhde, joten kyseinen paikallissääntö ei ole sääntöjen mukainen.

    Tätä sinänsä ikävää ongelmaa voi pyrkiä ratkaisemaan esimerkiksi ensimmäiselle tiiauspaikalle vietävällä kyltillä: ’Pelaajien toivotaan välttävän maahan osuvia harjoitusheilautuksia tiiauspaikalla, jotta myös myöhemmin kentällä pelaavat saavat nauttia nurmipeitteisistä tiiauspaikoista.’

    Löytyi tuolta Arto Teittiselle tehtyjen kysymysten joukosta…

    harjoitussvingikielto ei tietenkään käytännössä voi koskea ilmassa huiskimista, sellaista olisi mahdotonta valvoa, jokainen heiluttelee sen verran mailaansa ennen lyöntiä.

    Sen sijaan mikään ei estä seuraa poistamasta kentältä sellaista, jonka lyöntirutiineihin kuuluu nylkeä neliömetri ruohoa varsinaiselta tee-alueelta ja pallonsa vierestä kentällä harjoitussvingeillä.

    Vieraspelaaja on oikeassa.Hyviin tapoihin kuuluu kunnioittaa paikkaa missä ratkotaan elämän totuuksia.Vihjeeksi: pelatkaa bäkäriltä,on muuten todella hyvä nurmi.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Harjoitus-svingi?

Etusivu Foorumit Yleistä Harjoitus-svingi?